Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΣ?

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ?
1 ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
2 ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
3 ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ
4 ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
5 ΛΟΛΑΚΑ ΜΑΡΙΑ ΙΑΤΡΟΣ

O Γ. Κοντογιάννης τάσσεται ανοικτά υπέρ του Καραμανλή...

Το παράδειγμα του Κώστα Καραμανλή θα έπρεπε να ακολουθήσει ο Αντώνης Σαμαράς αν ήθελε αυτοδυναμία υποστηρίζει ο βουλευτής και υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμμαχία στη Β’Αθηνών Γιώργος Κοντογιάννη ο οποίος...
εξακολουθεί να χαρακτηρίζει χρυσή εφεδρεία τον πρώην πρωθυπουργό.
«Αν ο κ. Σαμαράς ήθελε την αυτοδυναμία ήξερε πως θα την πετύχει. Το δρόμο του τον είχε δείξει ο προκάτοχός του όταν ένωσε τη ΝΔ. Στα δύο χρόνια της προεδρίας του αντιθέτως η ΝΔ κατακερματίσθηκε», λέει συγκεκριμένα στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο BriefingNews.

ΑΚΗΣ


ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ  ΑΠΟ ΓΥΠΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΗΡΙΟ.
      Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

  Η Ν.Ε. Αργολίδας του Κ.Κ.Ε. ανακοινώνει, σε εκδήλωση που πραγματοποιείται την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012, και ώρα 8:00 μ. μ., στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, τους υποψηφίους Βουλευτές του Κόμματος, για τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Το ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. απαρτίζεται από ανθρώπους με συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες για την διεκδίκηση και υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων. 

Οι υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού είναι:

· Αγγέλου Νικόλαος του Δημητρίου, ετών 52, κτηνοτρόφος, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης ( Π.Α.ΣΥ. ). 
· Αντωνίου Γεώργιος του Κίμωνα, ετών 61, Δημοσιογράφος – Λαογράφος, μέλος της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης των ΕΒΕ. 
· Γκιόκα Βασιλική του Χαράλαμπου, ετών 29, Ελεύθερη Επαγγελματίας, μέλος της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης των ΕΒΕ. 
· Κολιζέρας Αθανάσιος του Γεωργίου, ετών 39, εργαζόμενος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων. 
· Χατζηγεωργίου Δημήτριος του Σπυρίδωνα, ετών 59, Λογιστής – Φοροτεχνικός, μέλος της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης των ΕΒΕ

ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ…


ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ!
Δηλώσεις τσίρκο από τονΑ.Σαμαρά. Έχει σχέδιο είπε για να βγούμε από την κρίση. Θα μας το πει όμως μετά τις εκλογές. Απίστευτα πράγματα από εν δυνάμει Πρωθυπουργό. Για γέλια η κατάσταση. Που να δεις Αντώνη τι σχέδιο έχουν κάποιοι αγανακτισμένοι Νεοδημοκράτες που θα το εφαρμόσουν στις 6 Μαΐου όταν βγουν τα πρώτα αποτελέσματα.........


Παραθυράτο σχέδιο. Από εκεί θα σε φουντάρουν! 

cobraargos.blogspot