Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΛΑΘΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ <<ΔΙΑΡΡΟΕΣ>> Δήλωση Γιάννη Μανιάτη- γραμματέα Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ- για την δημοσιοποίηση των ονομάτων των πολιτικών που ερευνά το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό.... «Είναι προφανές ότι «βγαίνουν» ονόματα πολιτικών προσώπων στον αέρα, έτσι ώστε μέσα από την γενίκευση και την ισοπέδωση να τροφοδοτείται η σύγχυση για το ποιος είναι ποιος», αναφέρει ο κ. Μανιάτης σε δήλωσή του και διαμηνύει ότι θα εξαντλήσει κάθε μέσο για η διαφύλαξη της προσωπικής και πολιτικής του αξιοπρέπειας. «Το γεγονός ότι τέτοιες τρέχουσες διαδικασίες, που δεν μας έχουν καν γνωστοποιηθεί, διοχετεύονται σε μέσα ενημέρωσης δείχνει δυστυχώς ότι δεν λειτουργούν οι θεσμοί που είναι τεταγμένοι να προστατεύουν τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Μια λύση υπάρχει. Η άμεση διερεύνηση οποιασδήποτε υπόθεσης αφορά έστω έμμεσα δημόσια πρόσωπα και η υπεύθυνη και επώνυμη ενημέρωση της κοινής γνώμης από τα αρμόδια όργανα, χωρίς να λειτουργούν μεσαιωνικές ή μαφιόζικες μέθοδοι «ενημέρωσης», καταλήγει.

ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ

Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΣΔΟΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΜΑΓΑΖΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΗΣΕ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΕΓΓΡΑΦΩΝ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΟ ΜΕ ΡΩΜΑΙΚΑ ΘΕΑΜΑΤΑ.

ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ.