Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ. ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑΡΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ.

Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΤΑΚΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ <<ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ>>.

ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟ Α ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ?

ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ?

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ … ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΔΗΣΗ.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ. ΜΕ ΣΙΒΥΛΛΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.