Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Έπιασαν 44χρονο για τη μεγάλη πυρκαγιά

Η φωτιά κατέστρεψε 2,5 χιλιάδες στρέμματα στην ευρύτερη περιοχή των Λευκακίων… Χθες, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), συνέλαβαν τον 44χρονο Κ.Μ., για τη πυρκαγιά που ξέσπασε προχθές… Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, του αποδόθηκε η κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και κρατείται, για να οδηγηθεί αύριο στον Ανακριτή,

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥ <<ΚΑΣΙΔΙ - ΑΡΗ>> ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΘΡΕΦΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΥΓΑ.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΗΣ G - 20 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ.

Blog της Νέας Δημοκρατίας «πανηγυρίζει» τα χαστούκια Κασιδιάρη στην Κανέλλη!



Το αυγό του φιδιού εκκολάφτηκε για χρόνια στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ.
Αυτό είναι «κοινό μυστικό» και κάποιοι, υποστηρικτές του Αντώνη Σαμαρά, δεν μπορούν με τίποτα να κρατήσουν
.
τη χαρά τους για την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη.
Η καταγγελία έγινε από τον......
Πάνο Καμμένο στο twitter:

Ακολουθήσαμε το link και δείτε τι αντικρίσαμε. Το Blog που στηρίζει Νέα Δημοκρατία και έχει τον Αντώνη Σαμαρά φωτογραφία, να γράφει: «Επιτέλους!! Ο Κασιδιάρης της ΧΑ χαστούκισε την Κανέλλη η οποία τον χτύπησε πρώτη και πέταξε νερό στη Δούρου»:
Το πόσο ζώα και απολίτιστοι είναι κάποιοι το αφήνουμε ασχολίαστο!
Αντωνάκη Σαμαρά τι έχεις να πεις; Όχι μόνο για το blog αλλά και για το σχόλιο του Πάνου Καμμένου;
.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!


.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ
.