Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ


ΠΟΣΟ 600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ" ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 123,ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ


ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 430000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ


ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ.

ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ


ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ",ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΥΠΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΝΟΜΙΜΕΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


"ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΑΙΚΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ".

ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΝΕΜΟΜΕΝΑ DVD Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ <<ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ>> ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΩΝΥ ΝΤΕΠ.Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 9.30 Μ.Μ.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ











Μέσα στα σμαράγδια και τα ζαφείρια της φύσης βρίσκεται ο Δήμος Επιδαύρου. Η έδρα του Δήμου, η Αρχαία Επίδαυρος, κοιτά αμφιθεατρικά τη ζαφειρένια θάλασσα, όπως συμβαίνει εξάλλου και με τη Νέα Επίδαυρο, ενώ μέσα στη σμαραγδένια βλάστηση βρίσκονται τα άλλα τρία χωριά του Δήμου: η Δήμαινα, το Κολιάκι και η Τραχειά. Άλλοι 16 μικρότεροι οικισμοί συμπληρώνουν το Δήμο Επιδαύρου, που πέρα από τη θαλάσσια προσέγγιση με φέρρυ-μποτ, ιπτάμενα δελφίνια και άλλα πλωτά μέσα, είναι ευπρόσιτος οδικώς από τρεις πλευρές: α) από την νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου (Ισθμός)-Επιδαύρου β) από την εθνική οδό Ναυπλίου-Επιδαύρου και γ) από την επαρχιακή οδό Ερμιόνης-Κρανιδίου-Επιδαύρου.
Η Αρχαία Επίδαυρος, με 2.000 μόνιμους κατοίκους, που το καλοκαίρι φθάνουν περίπου τις 10.000, είναι ένα πανέμορφο αγροτικό και ψαράδικο χωριό χτισμένο πάνω στην αρχαία πόλη της Επιδαύρου, που ήταν ονομαστή από τους πρωτοελλαδικούς χρόνους. Το ωραιότατο λιμάνι της είναι φυσικό και πλάϊ του υπάρχει μια χερσόνησος, το "Νησί", όπου βρίσκεται το μικρό αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου,το "Κοχύλι του Σαρωνικού", που και αυτό άρχισε να χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια για διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ιδιαίτερα με το Μουσικό Ιούλιο.