Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ                  

  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ        

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 5 ΜΕ 6 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ 1 ΜΕ 2 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ. ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ Η ΜΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ, ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΠΙΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ                              

 ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ?  ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.  ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ?

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ                

 ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΑΓΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ.

ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ                            

Ο ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ. ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ. ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.