Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Αντώνη Σαμαρά, ή τώρα ή ποτέ..

Αντώνη Σαμαρά.

Η προγιαγιά σου αυτοκτόνησε όταν είδε τους Γερμανούς να καταλαμβάνουν την Αθήνα. Εσύ αυτοκτόνησες πολιτικά το 1993, όταν είδες να ξεπουλιέται η πατρίδα και η δημόσια περιουσία. ....
Σήμερα όμως και πάλι οι Γερμανοί ξανάρχονται και με όχημά τους τον κ. Παπανδρέου, ξαναμπαίνουν στην Ελλάδα, καταλύουν την Εθνική μας Κυριαρχία και εγκαθιστούν στο νέο τους προτεκτοράτο,....
τον δικό τους Έπαρχο.

Σήμερα όμως, η μοίρα το έφερε, εσύ να είσαι τυπικά ο υπ’ αριθμόν 2 πολιτικός παράγοντας του τόπου και στην ουσία ο υπ’ αριθμόν 1, δηλαδή ο επόμενος ηγέτης της χώρας και απ’ ότι φαίνεται στον πολιτικό ορίζοντα, αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, η μοναδική ελπίδα.


Αν εσύ, ως εκ της θέσεώς σου δεν μπορείς να το πεις ευθέως, το λέμε εμείς. Η Ελλάδα τέθηκε υπό καθεστώς ελεγχόμενης χρεοκοπίας. Αν ο κ. Παπανδρέου, φοβούμενος για την απώλεια της εξουσίας του, δεν γύρισε από τις Βρυξέλλες να το πει, το λέμε εμείς: «Κύριοι, δυστυχώς επτωχεύσαμε».


Αν εσύ, ως εκ της θέσεώς σου δεν μπορείς να το πεις, το λέμε εμείς. Η Εθνική Κυριαρχία της χώρας εκχωρείται στους Γερμανούς.


Αν εσύ, ως εκ της θέσεώς σου δεν θέλεις να τρομάξεις τους Έλληνες, το λέμε εμείς: Μας περιμένουν τα χειρότερα. Μας περιμένει μια μακροχρόνια ελεγχόμενη εξαθλίωση, χωρίς καν να έχουμε στα χέρια μας την Εθνική μας Κυριαρχία, ώστε να μπορούμε να αποφασίζουμε εμείς για την παραπέρα πορεία μας.


Αντώνη Σαμαρά, το αντιλαμβανόμαστε.

Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν εγχώρια διαπλεκόμενα κρατικοδίαιτα παράσιτα «νταβατζήδες, τους είχε αποκαλέσει ο Καραμανλής» που ελέγχουν τις λαϊκές μάζες και πρέπει να κινείσαι προσεκτικά…
Αντιλαμβανόμαστε ότι πολύ θα ήθελες να μιλήσεις ανοιχτά για όλα αυτά που κάνει το ΠΑΣΟΚ και να ενεργήσεις ανάλογα, αλλά φοβάσαι την προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ και την συσπείρωση των ψηφοφόρων του.
Αντιλαμβανόμαστε ότι θα πρέπει να ισορροπείς στο εσωτερικό του κόμματός σου, πολλά στελέχη του οποίου, ασπάζονται την μνημονιακή άποψη της άλλης πλευράς και έλκονται από την ιδέα της συγκυβέρνησης.
Αντιλαμβανόμαστε ότι οι χειρισμοί θα πρέπει να είναι λεπτοί ώστε να μην διαταραχθούν οι σχέσεις με τον διεθνή παράγοντα, αλλά και με το ΕΛΚ.κ.λ.π.

Όμως, Αντώνη Σαμαρά, το αντιλαμβάνεσαι κι εσύ πιστεύουμε, ότι έρχεται λαϊκό ξέσπασμα. Ο λογαριασμός δεν βγαίνει με τίποτα και η ξαφνική και βίαιη φτωχοποίηση των Ελλήνων θα οδηγήσει σε εκρήξεις. Ήδη ο κόσμος δεν αντέχει ούτε στη θέα των πολιτικών, όλων των κομμάτων ανεξαιρέτως.


Τώρα είναι η τελευταία σου ευκαιρία.

Τώρα που τα εγχώρια παράσιτα τα έχουν χαμένα. Τώρα που ο διεθνής παράγοντας δεν έχει κατασταλάξει. Τώρα που οι δημοσκοπήσεις σε δείχνουν μπροστά. Τώρα πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία.
Αργότερα, όταν κάπως παγιωθεί η κατάσταση, θα καταστείς όμηρος των παρασίτων του παρασκηνίου και των δημοσκόπων.

Αντώνη Σαμαρά.

Ο λαός θέλει ηγέτη. Του λείπει ο Ηγέτης. Θέλει να του δείξει τον εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό του. Θέλει την αξιόπιστη και όχι απαραίτητα ευχάριστη πρότασή του και κυρίως θέλει ΟΡΑΜΑ και αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από ένα νέο πολιτικό σύστημα με ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Εσύ ο ίδιος είπες, ότι το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα απέτυχε και μας οδήγησε εδώ.

Κατέβα τώρα στο λαό. Εξήγησέ του, ότι μόνο αυτός πλέον μπορεί να δώσει τις λύσεις και ζήτησε να αλλάξει τώρα αμέσως το πολιτικό σύστημα (μην περιμένεις συνταγματικές αναθεωρήσεις κομματικών ισορροπιών), ώστε να μπει ο ίδιος λαός στα κέντρα λήψεις των αποφάσεων και όχι ο κ. Ράϊχενμπαχ. Μόνο ο λαός πλέον μπορεί να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις, που έχει ανάγκη ο τόπος. Ο σύγχρονος Ηγέτης, αυτό πρέπει να κάνει. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Εξήγησέ στο λαό ότι στο εξής θα ζήσουμε μόνο με αυτά που βγάζουμε. Εξήγησέ του ότι, είτε θα περάσουμε όλοι μαζί τώρα το σοκ, ώστε να αποκτήσουμε σύντομα και για πάντα την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, την Ελλάδα που μας πρέπει σαν ελεύθεροι και υπερήφανοι Έλληνες, είτε θα ζούμε μόνιμα εμείς και οι απόγονοί μας, μέσα σε καθεστώς ελεγχόμενης από τους ξένους (και κυρίως από τους Γερμανούς) εξαθλίωσης, μέχρι τον πλήρη εξανδραποδισμό..

Αν απαιτηθεί να κάνουμε πλήρη στάση πληρωμών, ακόμα και αν απαιτηθεί να φύγουμε από το ΕΥΡΩ, καθώς και οι πολύ δύσκολες αποφάσεις για τον περιορισμό του Κράτους που πρέπει να ληφθούν, αυτά είναι θέματα που μόνο ο ίδιος ο λαός με πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση, μπορεί να αποφασίσει. Ούτε εσύ, ούτε φυσικά τώρα πλέον ο κ. Παπανδρέου, ούτε κάποια κυβέρνηση συνεργασίας, ούτε κανένας άλλος «σωτήρας» μπορεί να τα επιβάλλει.


Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν πλέον πολλά περιθώρια. Αν δεν ενεργήσεις τώρα, σε λίγο θα σε ξεπεράσουν τα γεγονότα.
Ή τώρα, ή ποτέ…

Οι επεισοδιακές παρελάσεις στην Πελοπόννησο

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους μαθητές που παρέλασαν αλλά και απέδειξαν ότι ο Σεβασμός δεν επιβάλλεται.... αλλά εμπνέεται.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ μας κάνετε υπερήφανους.....γυρίσατε τις πλάτες σας στα 58 ακίνητα (Σύνδεσμοςφτωχοβουλευτής της Ν.Δ στην Αργολίδα) ,στο Μουστάκι του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα που με την υπογραφή του - ταφόπλακα υποδούλωσε τους Έλληνες και την Ελλάδα και φυσικά τους λοιπούς γλύφτες της εξουσίας....
Φυγαδεύτηκαν οι πολιτικοί, χειροκροτήθηκαν οι μαθητές
Video από τις έντονες αντιδράσεις στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την Πελοπόννησο.
Οι αντιδράσεις ήταν πρωτοφανείς. Στις παρελάσεις όλων των μεγάλων πόλεων αποδοκιμάστηκαν με διαφόρους τρόπους οι επίσημοι, ενώ σε πολλές περιπτώσεις φυγαδεύτηκαν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και οι υπόλοιποι πολιτικοί.
http://mykines.blogspot.com