Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΣΑ


ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΝΗΡΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΕ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. Η ΕΛΣΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΧΤΥΠΑΕΙ?

ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ (ΤΡΩΚΤΙΚΟ) ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΠΕΖΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ? ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ?

ΝΤΟΡΑ


ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΕΤΣΙ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΕ Η <<ΑΥΛΗ>> ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΠΕΡΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ. Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ Η ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

ΕΘΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΓΚΥΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΧΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣΗΜΕΙΟ ΤΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ , ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ , ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΙ <<ΕΚΑΝΕ>> Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΑΒΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΑΣΣΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΤΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΕΞΑΓΕΙ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ.