Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009


Δύο μήνες κυοφορίας των βιογραφικών χρειάστηκε η κυβέρνηση για να επιλέξει 13 κομματικά στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο γραμματέας Οργανωτικού του ΠαΣοΚ, για τις θέσεις των γενικών γραμματέων Περιφερειών.

Η λίστα με τα ονόματα πήγε και ήρθε αρκετές φορές μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να ελεγχθούν τα ονόματα και να αυξηθεί ο αριθμός των γυναικών, που έφτασαν τελικώς τις επτά.

Οι περιφερειάρχες είναι άτομα του στενού «παπανδρεϊκού πυρήνα» και οι επτά από αυτούς έχουν θέσει υποψηφιότητα σε βουλευτικές εκλογές όπου, με εξαίρεση τους κκ. Φ. Χατζημιχάλη και Γ. Κίρκο, δεν κατέφεραν να εκλεγούν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ

ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΣΙΛΑΣ ΘΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ.
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ


ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...
ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΡΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΑΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ.
ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ.
ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΔΑΡΡΑΣ ΟΕΟ!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η DREAM TEAM

Το παρόν σενάριο είναι ανάμιξη θρίλερ και επιστημονικής φαντασίας... Προϋποθέτει, ότι ο Σφουγγαράκης μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες του στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις θα παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του προέδρου της ΝΔ... Φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ και για κανένα αρχηγό και πολύ περισσότερο δεν θα γίνει για τον Αντωνάκη... Όμως, χάρη γούστου, ας υποθέσουμε, ότι ζούμε και είμαστε καλά όλοι μετά από... 20 χρόνια που η ΝΔούλα του Αντωνάκη θα δίνει την... τελευταία απέλπιδα εκλογική μάχη της ως... αξιωματική αντιπολίτευση... Ας δούμε τις φάτσες της... dream team του "προέδρου Αντώνη" που και τότε θα πρωταγωνιστούν στο καραγκιοζιλίκι της "νέας Ρηγίλλης"...

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΟΝΤΙΑ .


Και ενώ οι δύο μεγαλύτερες καθημερινές εφημερίδες του νομού δεν έχουν στάξει ούτε ένα γραμμάριο μελάνι - τουλάχιστον όπως διαβάζουμε στα πρωτοσέλιδά τους – για τη σοβαρή οικολογική καταστροφή και τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία της επί τόσες μέρες καιγόμενης χωματερής Ερμιόνης, αντίθετα μας βομβαρδίζουν… με τον πόνο… και το κλάμα… του Νομάρχη Αργολίδας κ. Β. Σωτηρόπουλου, γιατί η Κυβέρνηση έκοψε το έργο του Ανάβαλλου εκτός από τους Δήμους Επιδαύρου και Ασκληπιείου και στην Ερμιονίδα.
Όταν το Νομαρχιακό Συμβούλιο αποφάσιζε το καλοκαίρι σ’ αυτό το ιστορικό «7-λεπτο της ντροπής» - όπως πλέον αποκαλείται - την ογκώδη περιβαλλοντική μελέτη του δεματοποιητή Διδύμων Δήμου Κρανιδίου κανείς τους δεν πονούσε… κανείς τους δεν έκλεγε…
Τώρα εκ του ασφαλούς ο κ. Νομάρχης, κάνει αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση, με πολύ πόνο... και κλάμα…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Β.ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΣ. ΣΟΒΑΡΟΣ,ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ,ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΤΟΡΑ


Σ. ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ
Ν. ΞΕΡΕΙΣ, ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΛΧΑΝ
Σ. ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΝΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
Ν. ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΩΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Σ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.
Ν..ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΙ.
Σ. ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΝΝΗ.
Ν.ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.
Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΙ ΕΝΤΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ...ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 880000ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.