Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Η ΟΝΝΕΔ  

  ΑΠ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥΣ  <<ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ>> ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΩΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο προβλέπει ο Θοδωρής Ρουσόπουλος

Πολιτικά παραμένει ενεργός. Είναι πρώην στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή και είχε την τιμή να διατελέσει υπουργός του πρώην πρωθυπουργού στις πιο κρίσιμες φάσεις της «γαλάζιας» διακυβέρνησης. Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε με τη σύζυγό του, διακεκριμένη δημοσιογράφο σε μεγάλο κανάλι, σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού, αναλύοντας ενώπιον και άλλων λειτουργών του Τύπου τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Η συζήτηση είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και ο πάλαι ποτέ ισχυρός παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας προέβλεψε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. 

ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΖΑΝΑ                          

ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ. ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟ"Ι"ΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΣΑΙ.  ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ. ΕΠΕΛΕΓΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ Η ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ Η ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΙΣΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΔΕ ΡΩΤΗΣΕ ΕΣΕΝΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΞΕΚΑΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΑΙΔΙΑ...