Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ          

     Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ <<ΔΡΑΣΗΣ>> ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ.

Η <<ΔΡΑΣΗ>> ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΣΗΛΚΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΣ ΔΩΣΕΙ Η <<ΔΡΑΣΗ>> ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ) ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ, ΠΟΣΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ, ΤΙ ΕΙΠΑΝ, ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΞΕΛΕΞΕ, ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.