Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Έβγαλε τις φωτογραφίες της ΝΔ η Έλσα Παπαδημητρίου...


Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Διάφορα στελέχη της ΝΔ, ανά την Ελλάδα, αποχωρούν από το κόμμα. Όχι τυχαία προφανώς....
Η βουλευτής και στενή φίλη της Ντόρας Μπακογιάννη Ελσα Παπαδημητρίου τι έκανε από την πλευρά της; Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφαίρεσε χθες από το γραφείο της στην Αργολίδα τις φωτογραφίες της ΝΔ...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΣΚΑΣΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ) ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ?

Χάνει την έδρα της η Έλσα Παπαδημητρίου!...


...από "καραμπόλα", αν γίνει δεκτή η ένσταση του Γ. Κωνσταντόπουλου της ΝΔ στην Πιερία!

Από τον Χρήστο Σοφιανό
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στις 9 Ιουνίου συζητείται στο Εκλογοδικείο
η ένσταση που κατέθεσε ο πρώην βουλευτής Πιερίας και υφυπουργός Υγείας Γιώργος Κωνσταντόπουλος σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα στο νομό κατά την αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου.
Αν η Νέα Δημοκρατία λάβει 40 επιπλέον ψηφοδέλτια, η έδρα πάει στη ΝΔ και ο Γ. Κωνσταντόπουλος ξαναγίνεται γίνεται βουλευτής της ΝΔ, ο δεύτερος του νομού μετά τον Κ. Κουκοδήμο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι...
υπάρχει θετική εισήγηση (που δεν προεξοφλεί όμως την απόφαση) για την ένσταση. Αν κερδίσει ο Γ. Κωνσταντόπουλος, θα χάσει την έδρα η τρίτη στη σειρά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Μαρία Μίχου.
Δεν θα αλλάξει όμως ο συνολικός συσχετισμός εδρών των κομμάτων και θα γίνει "καραμπόλα" για να πάρει σε άλλο νομό την έδρα το ΠΑΣΟΚ σε βάρος της ΝΔ.
Ο νομός αυτός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Αργολίδα όπου σε μια τέτοια περίπτωση θα χάσει την έδρα της η Έλσα Παπαδημητρίου, που είναι δεύτερη μετά τον Γιάννη Ανδριανό. Μικρότερες πιθανότητες υπάρχουν η "καραμπόλα" να γίνει στο νομό Λακωνίας και να χάσει την έδρα του ο Γρηγόρης Αποστολάκος που είναι δεύτερος μετά τον Θανάση Δαβάκη.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ SMS

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΗΣ.
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΔΕΛΗ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΔΕΛΗ.
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ?
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΚΙ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΕΝΝΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ (ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ) ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΛΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΡΑΙΝ. ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΨΥΧΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.