Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΛΕΨΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΚΕΙ Η ΦΩΝΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ?

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ


ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΣΑΧΘΕΙΣΑ ΠΕΡΣΙ ΣΤΑ ΑΕΙ (19995 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Ε.Μ.Π.) ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ. ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η EUROBANK ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ.

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΨΗΛΗΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ.
ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

GOLDEN BOYS


ΕΠΕΙΔΗ ΧΘΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ