Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΓΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ!!!!!

Kατεπείγουσα εντολή του υπουργού εργασίας στις διοικήσεις όλων των Φορέων εποπτείας του Υπουργείου να παραδώσουν άμεσα το σύνολο των σχετικών εκκρεμών υποθέσεων στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Μετά τη χθεσινή επίσκεψη του στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην οποία συμφωνήθηκε η ταχύτερη και κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση- και ως προς το ποινικό τους μέρος - των υποθέσεων που αφορούν σε καταχρηστικές περιπτώσεις χορήγησης και είσπραξης επιδομάτων, συντάξεων και λοιπών κοινωνικών παροχών, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης έδωσε κατεπείγουσα εντολή στις

διοικήσεις όλων των Φορέων εποπτείας του Υπουργείου να παραδώσουν άμεσα το σύνολο των σχετικών εκκρεμών υποθέσεων στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με χρονικό περιθώριο την 17η Αυγούστου 2012.


Παράλληλα, ζήτησε την άμεση εντατικοποίηση των ελέγχων από τα Ασφαλιστικά Ταμεία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί και να παταχθεί άμεσα η παραβατικότητα σε κάθε μορφή της από οποιονδήποτε κι αν προέρχεται. Σε κάθε περίπτωση, κάθε νέα υπόθεση που θα προκύπτει από την ελεγκτική δραστηριότητα της διοίκησης – απογραφές, ηλεκτρονικές διασταυρώσεις και επιτόπιοι ιατρικοί έλεγχοι - θα αποστέλλεται εφεξής και στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου με ταυτόχρονη ενημέρωση του αρμόδιου Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Παναγιώτη Κοκκόρη.


Κατ’ αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένας μόνιμος και ολοκληρωμένος μηχανισμός παρακολούθησης και ελέγχου των υποθέσεων παράνομης χορήγησης και είσπραξης κοινωνικών παροχών, σε αντιδιαστολή με ότι ίσχυε μέχρι σήμερα.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΕΖ

Με τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Σιμόν Πέρες, που επισκέπτεται επισήμως την Ελλάδα, συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, η διμερής συνεργασία σε όλα τα

επίπεδα και η ανάγκη να αντιμετωπιστεί η διεθνής οικονομική κρίση μέσα από νέους θεσμούς οικονομικής και πολιτικής διακυβέρνησης.
Μετά το πέρας της συνάντησης του με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μια συζήτηση με τον κ. Πέρες είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσα λόγω της μεγάλης ιστορικής και πολιτικής του εμπειρίας.
Συζητήσαμε τα διμερή θέματα, την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή και κυρίως την παγκόσμια κατάσταση, γιατί ο κ. Πέρες αντιλαμβάνεται πάρα πολύ καλά ότι η ανακύκλωση της διεθνούς οικονομικής κρίσης μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο μέσα από μεγάλες θεσμικές και πολιτικές αλλαγές. Μέσα από ένα νέο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης, οικονομικής και πολιτικής. Είναι σημαντικό να ακούει κανείς τις σκέψεις ενός ανθρώπου που έχει περάσει πολλά στη ζωή του, που έχει δει πάρα πολλά, σε διαφορετικές στιγμές, γιατί εισπράττει πολύ καλύτερα από εμάς τα μηνύματα της σημερινής εποχής».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΑΝΩΡΙΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΛΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΟΔΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΩΡΙΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΛΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΟΔΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ.

ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ Σ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ. ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ – ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΙΑ.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΕΝΑ ΕΥΡΩ Ο ΕΟΠΠΥ

ΓΚΕΟ – ΒΑΓΚΕΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ

ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΤΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΜΗΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ?

ΒΕΡΥΒΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΕΡΥΒΑΚΗΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 77 ΕΤΩΝ. ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Η ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Η ΑΦΗΣΕ ΣΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ.