Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΧΥΜΑ ΠΡΑΓΜΑ"


o μόνος που εξέφρασε δημοσίως τις ενστάσεις του για την κίνηση του κ. Σαμαρά είναι ο πρώην υπουργός κ. Γιάννης Βαρβιτσιώτης ο οποίος σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Real Fm” ανέφερε: «Δεν κατάλαβα κανέναν ανασχηματισμό. Κατάλαβα ένα χύμα πράγμα που επί εβδομάδες διαφημιζόταν. Είναι δυνατόν να έχουμε τόσες γραμματείες και τόσους τομεάρχες; Πως θα συντονιστεί αυτό το πράγμα». Διαφωνίες όμως εξέφρασε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΝΔ και για την πολιτική του κ. Σαμαρά λέγοντας: «Η ΝΔ πρέπει να κάνει ανοίγματα. Να είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα. Δεν το έχουν καταλάβει οι νυν κρατούντες». Επέμεινε στην ορθότητα της στρατηγικής του μεσαίου χώρου τον οποίο χαρακτήρισε «πηγή αντλήσεως δυνάμεων». «Δεν μπορούμε να πάμε δεξιά όπως θέλουν μερικοί στη ΝΔ. Πρέπει να ασκήσουμε μία ριζοσπαστική πολιτική που θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Η προφητική φωτογραφία


Προφητική αποδείχθηκε η φωτογραφία ανήμερα των Θεοφανείων με το Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ Ιάκωβο να ασπάζεται τον πρώην υπάλληλο του Μαξίμου και τώρα βουλευτή Αργολίδας Γ.Ανδριανό.

Τα Θεοφάνεια της πολιτικής ζωής για την Αργολίδα όμως έγιναν 4 μέρες μετά,αφού καθαγιασμένος και ευλογημένος,ο
«ο πάσης επέκεινα καθαρότητος» Γ.Ανδριανός τοποθετήθηκε αναπληρωτής τομεάρχης Περιφεριακής Πολιτικής από τον Πρόεδρο της Νέας Νέας Δημοκρατίας Α.Σαμαρά ο οποίος αναφώνισε λέγοντας: «ούτος εστιν ο υιός μου ο αγαπητός, εν ω ευδόκησα»

Και μαζί ο λαός της Αργολίδας ψάλλει:




"Σήμερον του σκότους εκλυτρούμεθα και τω φωτί της θεογνωσίας καταυγαζόμεθα.

Σήμερον η αχλύς του κόσμου καθαίρεται, τη επιφανεία του Θεού ημών...
Σήμερον ο Δεσπότης προς το βάπτισμα επείγεται, ίνα αναβιβάση προς ύψος το ανθρώπινον"

Αμήν
........
by
cobra

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ

  ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ) ΖΗΤΗΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ.

           ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΕ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

            ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
    ΜΠΑΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛ
    ΚΑΡΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
   
    ΣΧΟΛΙΑ
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΗΣ
    ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ
    ΠΛΗΝ ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Κανείς δεν πάει χαμένος


Aναπληρωτής Τομεάρχης Περιφερειακής Πολιτικής είναι από σήμερα ο Γιάννης Ανδριανός, ο άνθρωπος που παρέλαβε το DVD από τον Θέμο Αναστασιάδη για λογαριασμό του πρωθυπουργικού γραφείου του Κώστα Καραμανλή.

Προφανώς ο κ.Σαμαράς τον θεωρεί απαραίτητο γρανάζι της νέας Νεάς Δημοκρατίας.
.parapolitiki