Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

<< ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ >>


ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1968 ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΜΦΙΣ ΤΟΥ ΤΕΝΕΣΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ Ο ΚΙΝΓΚ. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ.

Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΙ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΧΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.
ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΟΤΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ <<ΚΑΤΩ ΣΥΓΓΡΟΥ>> ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΕΥΡΥΤΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗ - ΒΟΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ), ΗΛΘΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΓΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ - ΜΟΥΡΟΥΤΗ. Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΝ ΟΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΦΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ (ΔΗΜΟΣΙΟ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ <<ΟΜΑΔΑ>>. ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ <<ΗΡΑΚΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ>> ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ <<ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ>> ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.