Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει Τατούλη για Πελοπόννησο

taoulis ok.jpg

Περισσότερο απο βέβαιο πρέπει να θεωρείται πλέον το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών για υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον πρώην υπουργό και βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ Πέτρο Τατούλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο κ. Τατούλης είχε προ ημερών συνάντηση με τον επικεφαλής της Επιτροπής στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη υποψηφίων στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές του Νοεμβρίου, Θανάση Τσούρα, όπου οριστικοποήθηκε η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την περασμένη Τρίτη έφθασε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και δημοσκόπηση της εταιρείας "Κάπα Research", η οποία δείχνει ότι ο κ. Τατούλης κερδίζει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τόσο τον Γιάννη Μανώνλη, όσο και τον Παν. Σκανδαλάκη, που ακούγονται ως υποψήφιοι απο τη ΝΔ.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, της σχετικής έρευνας ήταν ότι ο Αρκάς πολιτικός κερδίζει όλα τα πρόσωπα που "μετρήθηκαν" στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση...

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ


ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 36-37 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ Η ΚΑΥΣΩΝΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ) ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ CHOPIN


ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΚΑΡΕΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.