Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

1993 – 2011

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟ 1993 ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΗΜΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΡΙΟ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΝΗΡΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

<< ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΤΕ ΣΑΜΑΡΑ 2 >>

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ Η ΗΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ  ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΖΗΤΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.

         ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΜΟΙ. ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ.

          ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΣΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΕΔΙΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ. Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ.