Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ

Κατηγορείται για υπόθεση χρηματοδότησης επιχείρησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ - Συνελήφθη χτες το μεσημέρι εντός της τράπεζας αφού πήγε στην κρεαταγορά και πήρε προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας καθώς συνελήφθη από την Ασφάλεια, ο υποδιευθυντής του καταστήματος Γιάννης...
Ζαφειρόπουλος κατηγορούμενος για δωροδοκία σχετικά με υπόθεση χρηματοδότησης επιχείρησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραπεζικός υπάλληλος σε συνάντηση που είχε με άλλο άτομο στην κρεαταγορά πήρε τα χρήματα και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του. Εκεί οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε συρτάρι στο γραφείο του τραπεζικού.

Η σύλληψη απο την ασφάλεια πραγματοποιήθηκε εντός της τράπεζας στις 3:30 το μεσημέρι προκαλώντας , όπως ήταν φυσικό αναστάτωση, στους εργαζομένους της τράπεζας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα χρήματα, αποτελούν προϊόν εκβιασμού και δωροδοκίας και προέρχονται από υπόθεση χρηματοδότησης ΕΣΠΑ στην οποία θα μεσολαβούσε ο τραπεζικός υπάλληλος.

Για την δωροδοκία, εκτός από την αστυνομική έρευνα έχει διαταχθεί και εσωτερική έρευνα από την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Ο Γ.Ζ. στέλεχος της Εθνικής Τράπεζα από το 1984 ήταν υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, προερχόμενος απ' τις τάξεις των Οικολόγων.