Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ


                    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ (ΔΗΛΑΔΗ Σ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟ) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

  ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ?

Δρακος Δημητρης

Σειρά προγραμματισμένων επαφών πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 2/9/2010 στο πολιτικό του γραφείο στην Τρίπολη, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, ενώ είχε και σειρά συνεργασιών με στελέχη του εκλογικού του επιτελείου.

Στη συνέχεια μετέβη στην Κόρινθο όπου παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμόTop Channel και είχε συναντήσεις με παράγοντες της περιοχής. Ενημερώνουμε ότι τηλεοπτική συνέντευξη είχε παραχωρήσει και χθες, στον τηλεοπτικό σταθμόSuperTV.

Αύριο Παρασκευή 3/9/2010 πρόκειται ναπραγματοποιήσει και πάλι προγραμματισμένες επαφές στο πολιτικό του γραφείο στην Τρίπολη, καθώς και να έχει συνεργασίες με στελέχη του εκλογικού του επιτελείου.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια του Εργατικού ΚέντρουΑρκαδίας και της ΑΔΕΔΥ.

Το βράδυ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα παρευρεθεί στην τελετή έναρξης των φετινών εκδηλώσεων Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2010, η οποία θα τελεστεί στην αίθουσαπολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Νεμέας, ενώ θα παρακολουθήσει και μέρος των εκδηλώσεων, ερχόμενος σε επικοινωνία με πολίτες.