Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ (ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 1.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΨΗΛΗΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΥ.ΕΞΥΠΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΑΔΑΜΙΟΥ. ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.

ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ


ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΠΡΕΠΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ. ΑΠΟ ΤΙΣ 400.000, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΙΣ 60.000. ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΟΜΩΣ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ , ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ (ΑΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ) ΚΟΠΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ


Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το Νοέμβριο και ενώ είμαστε στα μέσα Αυγούστου στο Άργος ακόμα δεν έχει δοθεί στήριξη από τα δυο μεγάλα κόμματα σε κανέναν υποψήφιο. Αναρωτιέμαι αν πραγματικά ενδιαφέρονται για την πρόοδο του τόπου ή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι με ποιο τρόπο θα πάρουν περισσότερα κομματικά οφέλη!. Έχω κάθε δίκιο να αναρωτιέμαι, γιατί πως είναι δυνατόν αυτοί που θα πάρουν την στήριξη να καταφέρουν σε δυο μήνες που απομένουν έως τις εκλογές να μάθουν τα προβλήματα των συνενωμένων Δήμων και Κοινοτήτων και βέβαια να μπορούν να τα επεξεργαστούν και να προτείνουν λύσεις αυτών τω ν προβλημάτων. Από την άλλη δεν τους δίνουν το περιθώριο να κάνουν τις καταλληλότερες επιλογές υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων καθώς και των υποψηφίων των Τοπικών Συμβουλίων. Τα κόμματα φαίνεται να κοιτάνε από ψηλά τους κατοίκους του Δήμου Άργους- Μυκηνών, χωρίς να τα απασχολούν ταχρόνια προβλήματα που ταλανίζουν αυτόν τον κατά τα άλλα ευλογημένο τόπο. Θα περίμενα από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας και από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αργολίδας, να κάνουν παρεμβάσεις ώστε να συντομεύσουν την επιλογή των κομμάτων τους, γιατί θα πρέπει να σας πω πως οι Νομαρχιακές των κομμάτων δεν είναι μόνο για να εκτελούν τις εντολές της Ιπποκράτους ή της Ρηγίλλης αντίστοιχα, αλλά και να μεταφέρουν τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών καθώς και να απαιτούν την επίλυση αυτών των προβλημάτων.Ας μην τους αφήσουμε για μια ακόμα φορά να ασελγήσουν απάνω στο κουφάρι του Άργους, ας μην τους αφήσουμε για μια ακόμα φορά να μας εκμεταλλευτούν, όσοι εμπλεκόμαστε σε αυτή την διαδικασία έστω και από διαφορετικούς χώρους, πρέπει τώρα να απαιτήσουμε να δοθούν άμεσα οι στηρίξεις ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πολίτες.


ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ


Μόνο κονκάρδα στο πέτο με τη φωτογραφία του Τατούλη δεν έχει φορέσει ακόμη η Έλσα Παπαδημητρίου η οποία υποστηρίζει φανατικά την υποψηφιότητά του, προκαλώντας ιλίγγους στη Ρηγίλλης. Η Έλσα θεωρεί εαυτόν ριγμένη , περιμένοντας μάταια ένα τηλεφώνημα για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Αφού λοιπόν κατάφερε να θέσει εκτός τον Μανώλη, τώρα προχωρά στη δεύτερη φάση του σχεδίου της, που είναι η στήριξη του Τατούλη. Ούτε λόγος για τον Δράκο της Μεσσηνίας ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Γιάννη Ανδριανό αλλά αυτό δεν αρκεί για μια τόσο δύσκολη εκλογική περιφέρεια , όπως η Αργολίδα.
parapolitika.gr