Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ

   ΜΕ ΧΡΕΟΣ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΕΡΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΣ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ <<Ο ΤΡΟΜΑΡΑΣ>> ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΗΖΙΥΝΟΥ.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

                   ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ. ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΩΝ Η ΜΗ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.ΤΟΣΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ) ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΥ.