Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ


ΔΗΜ . ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ?
ΜΑΝΩΛΗΣ . ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΡΘΑ ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ .ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ .ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ .ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ .ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ,ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟ .ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ,ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ .ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ.
ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΑ .

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30/07/09 ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ,ΜΕ ΛΑΙΚΑ,ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΝΗΠΙΑ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΡΓΟΥΣ.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ


ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ.
ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣΙΝΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.