Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ"

Σε ρόλο "τσάρου" και ο Μιχελάκης. "Ανάπτυξη" και "ανάταξη της οικονομίας" οι νέοι όροι στο λεξιλόγιο του Μιχελάκη. Εδώ κινδυνεύει να μην μείνει τίποτε όρθιο και ο Μιχελάκης ονειρεύεται "ανάπτυξη". Για τις εκλογές που θα γίνουν "σίγουρα τον...
Φεβρουάριο" θα μας πει τίποτε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.;
fimotro

Οι συναντήσεις Καραμανλή με Αντώναρο, Μητσοτάκη, Βαρβιτσιώτη

Με τον «αντάρτη» βουλευτή της Ν.Δ. Ευάγγελο Αντώναρο, τα έλεγε χθες επί αρκετή ώρα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Το γεγονός αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει όσους εδώ και αρκετές μέρες, υποστηρίζουν ότι οι κινήσεις που κάνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, τελούν υπό την απόλυτη γνώση του πρώην πρωθυπουργό. Εκτός από τον Αντώναρο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καραμανλής, έχει συναντηθεί και με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Αν κρίνουμε και από τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, η κούρσα στο παρασκήνιο, έχει αρχίσει να στήνεται για τα καλά… Πάντως, οι περισσότερες από τις κινήσεις που γίνονται, τελούν σε γνώση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δείχνει σφόδρα ενοχλημένος από τα όσα μαθαίνει, ακούει και διαβάζει.

parapolitika

Νέες επιθέσεις και διαγραφές ετοιμάζουν τα ακροδεξιά σταγονίδια της Νέας Δημοκρατίας.

Τα ακροδεξιά σταγονίδια, γνωστά και ως «Φίλοι του Σαμαρά» (ΦίΣα) βρίσκονται στα χαρακώματα για να εμποδίσουν οποιοδήποτε εσωκομματικό διάλογο, αλλά και οποιαδήποτε αμφισβήτηση του «Προέδρου»...

Με αυτό το επιχείρημα έχουν επικρατήσει στο Σύστημα Συγγρού: «Εμείς σε


βγάλαμε Πρόεδρε, εμείς θα σε κρατήσουμε στην εξουσία»!
Οι ΦίΣα γνωρίζουν πολύ καλά ότι ως «μετριοπαθείς» δεν χαρακτηρίζονται μόνον οι τρεις – τέσσερις γνωστοί: Χατζηδάκης, Χατζηγάκης, Βαρβιτσιώτης, Μητσοτάκης, Σπηλιωτόπουλος, αλλά είναι πολύ περισσότεροι. Δεν περνά π.χ. απαρατήρητο ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αποφεύγει να βάλει χρονικό ορίζοντα στη νέα κυβέρνηση, ενώ κάνει λόγο για «ένωση δυνάμεων» στη χώρα. Ακολουθεί δηλαδή και αυτός έναν προσωπικό σχεδιασμό» που δεν είναι βέβαιο ότι θα ταυτίζεται το επόμενο διάστημα με τις επιλογές της κομματικής ηγεσίας.
Διαμηνύουν μάλιστα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι « ότι ο χορός των διαγραφών έχει μείνει ανοικτός.». οι διαγραφές είναι ένα όπλο για να συμβιβαστούν με την απόλυτη επικράτηση του Συστήματος Σαμαρά όλες οι πτέρυγες του κόμματος. η μάχη προβλέπεται ενδιαφέρουσα και περιλαμβάνει και πολλά καραμανλικά στελέχη που δεν θα λέγαμε ότι χαρακτηρίζονται μετριοπαθή και φιλελεύθερα. Κάθε άλλο!