Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Έλσα: Ισχυρότατος αντίπαλος ο Τατούλης


Μια δήλωση με πολλές ερμηνείες έκανε στη ΝΕΤ η βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου, αναφερόμενη στην υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σημείωσε πως εκτιμά το «γαλάζιο» υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Δράκο, ενώ αναφέρθηκε στη στενή φιλία της με τον Πέτρο Τατούλη.

«Εκείνο που είπα είναι ότι ο Τατούλης είναι ένας ισχυρότατος αντίπαλος.

Για παράδειγμα και στη Λακωνία και στην Αργολίδα έχει απίθανες φιλίες» είπε και ερωτηθείσα ποιος θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός περιφερειάρχης για την Πελοπόννησο, συμπλήρωσε σιβυλλικά:

«Δεν έχει κανένα νόημα να το πω εκ των υστέρων. Τώρα είναι ώρα μάχης. Έχουν στοιχηθεί τα κόμματα και οι άνθρωποι.

Ο καθένας πρέπει να σκεφτεί με γνώμονα το συμφέρον της περιφέρειας, του νομού του και του κόμματος, αυτά τα τρία μερικές φορές είναι σε σύγκρουση και αποφασίζεις με τη συνείδησή σου και δεν μπορεί αυτή η επιλογή να μπαίνει μονοσήμαντα και παντοτινά στο στόχαστρο της μικροπολιτικής και μικροκομματικής».

ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  ΑΠΟ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.