Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.

ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΒΡΩΝΙΑΣ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ. ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ (ΔΕΝ) ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ.

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΨΗΦΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΚΑΛΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΥ.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΑΥΡΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. Ο ΤΑΥΡΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ.

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ (ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ).

ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ . Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ, ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ, ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ, ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ. ΠΑΛΙΑ ΓΕΝΙΑ ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

ΠΤΩΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΖΑΧΟ. ΛΙΓΟ ΡΙΣΚΟ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.