Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ

Δεν κύλησε όπως είχε σχεδιάσει ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος η ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.
Στελέχη του ΠΑΜΕ που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα στον χώρο εμπόδισαν τη διεξαγωγή ενημερωτικής εκδήλωσης για το ασφαλιστικό.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», όταν ο κ. Κατρούγκαλος, μαζί με τους άλλους δύο βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, τη Γιώτα Κοζομπόλη και τον Πέτρο Κωνσταντινέα, μπήκαν στο Εργατικό Κέντρο, μέέλη του ΠΑΜΕ ζητούσαν την άμεση σύγκληση του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου για να ζητηθεί η αποχώρηση του υπουργού.
Έπειτα από αρκετή ώρα διαμαρτυριών, τελικά ο υπουργός Εργασίας αποχώρησε και κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο Rex, όπου συναντήθηκε με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ. ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ, ΒΟΛΤΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ. . ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ. ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ  ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ Η ΟΧΙ.

Στελέχη του Σαμαρά φεύγουν από τον Άδωνη και προστρέχουν στον Τζιτζικώστα....ΤΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ δεν σε βλεπω καλα...μαλλον αρχισε η ΚΑΤΗΦΟΡΑ!!!

Όταν σας λέμε ότι η κριτική του Τζιτζικώστα εναντίον του Σαμαρά έγινε για "ξεκάρφωμα" να μας πιστεύετε.
Κατ' αρχάς γιατί αν ήταν αληθινή, η Μισέλ Κοκό και τα άλλα "ορφανά" του Σαμαρά θα είχαν 

φύγει από το επιτελείο του Τζιτζικώστα.
Και δεύτερον, δεν θα συνεχιζόταν η προσέλευση σαμαρόπαιδων στο επιτελείο του κ. Τζιτζικώστα.

Τελευταία μεταγραφή και μάλιστα από