Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΟΛΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ


ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ .
ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ.
ΑΝ Ο ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΝΤΟΡΑ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ...ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ

«Αν τότε που ο κ. Μητσοτάκης διεκδίκησε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας με τον κ. Στεφανόπουλο και την κέρδισε, ψήφιζε ο λαός, ξέρετε τι ποσοστά θα έπαιρνε ο κ. Στεφανόπουλος τότε; 80%...»Αυτά είπε, μεταξύ άλλων ξεσαμάρωτων γαϊδουρινών παραληρημάτων το απύλωτο στόμα του Βλαχαδερού της Λαρίσης στη συνέντευξή του στον Αθήνα 9.84!

Φτάνουν στο σημείο, δηλαδή, οι
θλιβεροί πρακτορίσκοι του Βρώμικου Σφουγγαράκη να ανατρέπουν και την ίδια την Ιστορία!!! Γιατί όλοι θυμόμαστε ποια… υποδοχή επεφύλαξαν οι Έλληνες Πολίτες στον Αποστάτη Στεφανόπουλο, όταν έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία και έκανε δικό του κόμμα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ <<<ΕΔΩ>>>

Η1Ν1


ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 360000 )ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 10%.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟ ΕΞΗΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟ


Συμβουλές και μαθήματα ήθους στους πολίτες της Αργολίδας από τον Γ.Ανδριανό στις χθεσινές του δηλώσεις για τη γιορτή των Θεοφανείων από το Ναύπλιο.

Πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για τις ηθικές αξίες τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο......

Κάπως έτσι το είπε και κόντεψε να σκιστεί ο ουρανός στα δύο και να στραφεί προς τα οπίσω ο Ιορδάνης για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια μέρα.

Χρόνια πολλά Γιάννη !!!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΠΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.
ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ.
ΜΙΑ ΑΦΕΛΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ.
ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ?