Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΕΡΟ.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ), ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΜΕ ΟΚΤΑΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ) ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Π.

Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΜΕΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ.

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΞΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ.

ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ( ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ )

ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΣΩΝ <<ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ>> ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ.

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΛΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΝΕΑ ΤΙΡΥΝΘΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΑΛΕΚΟΣ ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ. ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΣΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΣ

ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΟΤΙ <<ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ>>.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ( ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ) ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ <<ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ>>. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.