Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ              

ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΠΥΡΓΙΩΤΗ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΟΛΑ ΑΚΟΜΗ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ...ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ. 

ΕΝΦΙΑ                

 ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ 2016, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΠΑΛΑΒΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 2015. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ  ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ. Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ. ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΠΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΤΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΤΟ 1998 (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΤΑ 70 ΓΙΑ ΝΟΥ ΔΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ) ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ.