Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΔΝΤ

 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝΕΚΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ.

       ΣΑΦΩΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ. ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ.

        ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΨΕΜΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΙΣΧΥΡΗ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

        Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΟ ΚΚΕΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ .ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ, ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ. ΟΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΙΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

        ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ  <<ΑΛΛΟ ΜΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ>>. ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ <<ΖΑΠΠΕΙΟ 2>> ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ  ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣ Η ΑΛΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΔΕ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

         Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ  ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.