Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΜΠΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΥΚΑΜΕΑ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚΑΨΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗ.

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ


ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ
Τρομακτικό. Έφυγε σε ηλικία 38 ετών ο στενότερος συνεργάτης του Δ. Αβραμόπουλου. Ο Κώστας Μανιάτης παντρεμένος και χωρίς παιδιά ήταν ένας από τους ευγενέστερους συνεργάτες του Αβραμόπουλου με καθήκοντα την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Θρήνος στο Α΄ Νεκροταφείο πριν από λίγο στην κηδεία του. Ο άτυχος Κώστας Μανιάτης πέθανε από οξύ... έμφραγμα του μυοκαρδίου τα ξημερώματα του Σαββάτου (έτσι ακριβώς έχασε τον πατέρα του σε νεότατη ηλικία). Αισθάνθηκε δυσφορία και η σύζυγός του μόλις πήγε να τον βοηθήσει δίνοντας του ένα ποτήρι νερό έγειρε στο κρεβάτι και δεν ξαναξύπνησε! Το Fimotro συμπαρίσταται στον θρήνο της γυναίκας του της μητέρας του και των συγγενών του. Στην φωτό ο Δ. Αβραμόπουλος πίσω από τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Δ. Κρανιά.

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ..Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ.