Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

Αυτή τη φορά ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά, όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του ότι είναι καιρός να κάνει το επόμενο βήμα στην πολιτική του καριέρα. Μέχρι να στηθούν οι κάλπες στις 19 Φεβρουαρίου ο Κώστας Καραμανλής θα οργανώνει την επιστροφή του...


Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο Κώστας Καραμανλής τις τελευταίες ημέρες προγραμματίζει και επιδιώκει συναντήσεις και επαφές με στελέχη της Συγγρού, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να προγραμματίζει συνάντηση και με τον Αντώνη Σαμαρά.


Στο θέμα της επιστροφής Καραμανλή αναφέρεται και το ΚΑΡΦΙ του Σαββατοκύριακου με πρωτοσέλιδο θέμα κάνοντας λόγο μάλιστα και για δημοσκόπηση που παρήγγειλε ο ίδιος ο Καραμανλής προκειμένου να διαπιστώσει πού βρίσκεται η δημοφιλία του, τώρα που το πολιτικό σκηνικό τρίζει για τα δύο μεγάλα κόμματα.

ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ
Χάνει από τους δύο παγκοσμίως άγνωστους Βλάσση και Καρβελά ο γραμματέας της Π.Ε της ΝΔ Α.Λυκουρέντζος, σύμφωνα με δημοσκόπηση. Πλέον είναι βέβαιο πως ο καθρεπτάκιας θα κάνει χρίση του καταστατικού της ΝΔ που ως γραμματέας μπαίνει στο επικρατείας μιας που στην Αρκαδία το ΦΟΥΜΟ πάει σύννεφο....
Λέτε να ξαναγυρίσει στην εποχή του mazda και τις λιγούρας ο Ανδρέας;

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΟΧΗΣ, Η ΠΡΟΒΟΛΗΕΞΩΘΕΣΜΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ , ΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ, Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ, ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, Η ΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ (ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ)  ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.

    Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΑΦΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.