Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

GUZEL

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ OPENNING ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑΜΤΑ.

ΔΥΣΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ESPRESSO ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ GUZEL

ΕΠΣΑ

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΤΣΟΥΛΟΣ,ΠΑΙΒΑΝΑΣ,ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ,ΛΕΟΤΣΑΚΟΥ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΛΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
http://www.triaina.com/TandP/weekly_newsletter/Newsletter_archive/newsletter_21_2009.pdf

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΓΟΝΟ ΑΛΙΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ

ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 2


ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΘΕΣ ΚΑΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε.,ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΩΝ,ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΟΥΝΑΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΤΡΟΛΟΓΙΑΣ,ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΧΕΛΩΟΥ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΙΛΟΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΗΜΑ.

ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ


Ο ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 3ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΩΝ. ΣΥΧΩΝΕΥΣΕ 19 ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ 8.ΜΕΙΩΣΕ ΑΠΟ 22 ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΕ 8 ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 192 ΣΕ 66.ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ...

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ



ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ.ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΓΑΛΛΙΚΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,ΙΤΑΛΙΚΑ,ΙΣΠΑΝΙΚΑ.ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΚΥΚ ΑΜΕΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΣΟΥ ΜΑΝΟΥ,ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΩΡΑ.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την σημασία του εθελοντισμού που αποτελεί την ευκαιρία για την ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου και της προσφοράς του Οδοντιάτρου στην Κοινωνία και αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο του Συλλόγου, τόνισε ο προεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής κ. Δημήτρης Κρανιάς , σε ειδική εκδήλωση για τους νεους Εθελοντές Οδοντιάτρους που μετέχουν στο Πρόγραμμα Πρόληψης του Συλλόγου και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ» στην Αθήνα.

Ο κ. Κρανιάς ευχαρίστησε τους εθελοντές και τους διαβεβαίωσε πως ο Σύλλογος θα συνεχίσει και θα ενισχύσει την δράση αυτή , η οποία έχει τύχει θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης στις περιοχές όπου έχει εφαρμοσθεί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι εθελοντές Οδοντίατροι επισκέπτονται βρεφονηπιακούς σταθμούς , νηπιαγωγεία δημοτικά σχολεία και γυμνάσια , αλλα και ΚΑΠΗ των δήμων του λεκανοπεδίου και μιλούν για την σημασία της πρόληψης και εξετάζουν τα παιδιά, καταγράφοντας σε αδρές γραμμές την κατάσταση της Στοματικής Υγείας.

Παράλληλα διοργανώνονται ενημερωτικές ημερίδες με θέματα που ενδιαφέρουν όλους τους πολίτες .

Ο υπεύθυνος της Επιτροπής Πρόληψης κ. Ν.Λυγιδάκης περιέγραψε στους νέους εθελοντές τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος καθώς και αναφέρθηκε στα αποτελέσματα αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν από τις πρόσφατες επισκέψεις των Οδοντιάτρων σε Δήμους της Αττικής.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά το ενδιαφερον των Δήμων είναι τόσο έντονο πλέον ώστε πολλές φορές χρειάζεται αρκετός χρόνος μέχρι να μπορέσει ο Σύλλογος να ανταποκριθεί στα αιτήματα τους.

Η συντονίστρια του Προγράμματος για τον Δήμο Αγίων Αναργύρων κυρία Δέσποινα Οικονόμου, μετέφερε τις πρόσφατες εμπειρίες από την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κόσμου από την ενημέρωση που έγινε στα σχολεία του Δήμου. Μαλιστα για την προσφορά τους αυτή, ο Δήμος προκειται να τιμήσει τους Οδοντιάτρους που μετείχαν στο πρόγραμμα.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής καταρτίζει και πρόκειται να υλοποιήσει ειδικά προγράμματα διάδοσης και ευαιθητοποίησης των μελών του και σε άλλες μορφές Εθελοντισμού με σημαντικό όφελος για την Κοινωνία

Από το Γραφείο Τύπου του Ο.Σ.Α.