Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Αυτοί που έχουν γράψει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ στα παλιά τους τα παπούτσια. Αυτοί οδηγούν ένα ολόκληρο έθνος σε αφανισμό. Αυτοί που προσπαθούν να εκδικηθούν ,για τον εξευτελισμό που τους έκανε ένας ΕΥΕΛΠΙΣ στη παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Προσπαθούν να βρουν ένα εξιλαστήριο θύμα και να στρέψουν την προσοχή του κόσμου,λες και τα προβλήματα του λαού είναι αν τραγούδησαν οι ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ κάποιο τραγούδι.

Το ΒΗΜΑ με πρωτοσέλιδο τίτλο αναφέρεται στο γεγονός,μετά από ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ της Ιπποκράτους,των ΜΠΕΓΛΙΤΙΩΝ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΩΝ,ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΓΑΠ( Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΟ ΕΙΠΕ,ΟΧΙ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΤΙΠΟΤΑ κοινώς ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.

Απλώς σας παραθέτω επιστολή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ δικά σας,από τι είδους ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ:


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ

Σύμφωνα με το «Κυριακάτικο Βήμα» της 27/11/11, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο τεταρτοετής εύελπις αρχηγός της Σχολής Ευελπίδων έβγαλε λόγο υπέρ της χούντας και έβαλε τους συναδέλφους του να τραγουδήσουν τον ύμνο της χούντας.


Επίσης αφού κάλεσε πρώτα τους αλλοδαπούς και τους Κύπριους να αποχωρήσουν από το αμφιθέατρο, να κλείσουν οι πόρτες και να κατέβει η αφίσα του Πολυτεχνείου έβγαλε λόγο κατά της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και υπέρ της χούντας.

Σύμφωνα με τις δικές μου έγκυρες πληροφορίες μέσα από τη Σχολή Ευελπίδων και μάλιστα από ευέλπιδες που ήταν παρόντες στη συγκεκριμένη εκδήλωση, τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα περιγράφει το «Βήμα» και όπως παρουσιάστηκαν από τα κανάλια ALPHA και MEGA το βράδυ του Σαββάτου 26/11/11.

Συγκεκριμένα μετά την τελετή της 17 Νοεμβρίου κάποιοι ευέλπιδες είχαν την ιδέα να τραγουδήσουν ένα τραγούδι, που ήταν αυτό που χρησιμοποίησε και η χούντα ως ύμνο της για προπαγανδιστικούς λόγους εκείνης της εποχής.

Ένας εκ των ευελπίδων, μου είπε τους στίχους του τραγουδιού που είναι οι παρακάτω:

«Μεσ’ στου Νοέμβρη τη γιορτή, το μέλλον χτίζει η νιότη

με εργάτη αγρότη φοιτητή και πρώτο το στρατιώτη
αδελφωμένοι δυνατοί για μια Ελλάδα πρώτη»

Όποιος διαβάσει τους στίχους αυτούς πουθενά δεν θα διαπιστώσει ούτε ανατρεπτική διάθεση, ούτε χουντικά συνθήματα ούτε κάποια αιχμή κατά της δημοκρατίας. Αντίθετα εμείς βλέπουμε ένα ενωτικό χαρακτήρα του τραγουδιού τη στιγμή μάλιστα που ούτε αναφέρεται στον Απρίλη όπως ήταν το τραγούδι της χούντας αλλά στο Νοέμβρη.

Δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί γίνεται προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης, διανθίζοντας μάλιστα ένα ασήμαντο περιστατικό με ψευδή γεγονότα, τα οποία σύμφωνα με τις έγκυρες και από μέσα πληροφορίες μας ουδέποτε έλαβαν χώρα.

Αν ο υπεύθυνος του επεισοδίου αυτού είναι ο αρχηγός και διέπραξε πειθαρχικό παράπτωμα τότε καλώς να τιμωρηθεί. Όμως η παραπομπή του σε πειθαρχικό συμβούλιο για αποπομπή από τη Σχολή είναι εντελώς άστοχη και υπερβολική για τους εξής λόγους:

α. Όσον αφορά στο τραγούδι:

1/ Το να τραγουδάς ένα τραγούδι παραλλαγμένο, που γράφτηκε από τη χούντα δεν σημαίνει ότι είσαι χουντικός. Άλλωστε τη μουσική του αυθεντικού τραγουδιού, κατά μία εκδοχή την είχε γράψει ο συνθέτης Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος επί σειρά ετών είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δήμου Αθηναίων. Είναι χουντικός;

2/ Κατά μία άλλη εκδοχή τη μουσική συνέθεσε ο αρχιμουσικός της στρατιωτικής μουσικής Αναστάσιος Ρεμούνδος, ο οποίος είχε συνθέσει σωρεία στρατιωτικών εμβατηρίων, πολλά από τα οποία τραγουδιούνται σήμερα στις ένοπλες δυνάμεις και ακούγονται στις παρελάσεις όπως «ο ναύτης του Αιγαίου», «το Πυροβολικό», «Περνούν στρατιώτες» κλπ. Κι αυτός χουντικός;

3/ Τους στίχους τους έγραψε ο γνωστός σε όλους θεατράνθωπος Γιώργος Οικονομίδης, ο οποίος είχε γράψει τον ύμνο του Παναθηναϊκού και το «Κορόϊδο Μουσολίνι» που εμψύχωνε τους Έλληνες στρατιώτες κατά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940-41 και τραγουδιέται σε όλες τις σχολικές γιορτές την 28η Οκτωβρίου. Δηλαδή τον διαγράφουμε ως χουντικό;

4/ Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 1967 σε μια καλλιτεχνική βραδιά υπό την αιγίδα του Κεντρικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Ενόπλων Δυνάμεων, στο κέντρο «Δειλινά» της Γλυφάδας, η Βίκυ Μοσχολιού και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης τραγούδησαν, σε πρώτη εκτέλεση, τον Υμνο της δικτατορίας. Να τους καταδικάσουμε και αυτούς ως χουντικούς;

β. Όσον αφορά στην πράξη:

1/ Όταν ομάδες φοιτητών καταλαμβάνουν ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και καίνε και καταστρέφουν ή χτίζουν μέσα στο γραφείο του τον πρύτανη, ουδείς όχι μόνο τιμωρείται αλλά ούτε και το ευαίσθητο «Βήμα» ή τα κανάλια ALPHA και MEGA ποτέ αντιδρούν. Ούτε τις ανομίες αυτές καταδίκασαν ποτέ αλλά ούτε ζητούσαν να τιμωρηθεί κανείς. Συγκρίνονται οι δυο πράξεις;

2/ Όταν ελάχιστοι μαθητές με εξωσχολικούς αναρχικούς καταλάμβαναν σχολικά κτίρια και προέβαιναν σε απίστευτης βαρβαρότητας βανδαλισμούς δεν είδαμε ούτε το «ΒΗΜΑ» ούτε τα ALPHA και MEGA να χύνουν έστω και ένα δάκρυ ή λίγο μελάνι. Γιατί ένα τραγούδι προκαλεί μεγαλύτερη αντίδραση;

3/ Ακόμη περισσότερο όταν αλλοδαποί καταληψίες μπαίνουν σε εγκαταλελειμμένα δημόσια κτίρια και προκαλούν φθορές και καταπατούν τους νόμους όχι μόνο τα συγκεκριμένα ΜΜΕ δεν συγκινούνται αλλά τους υποστηρίζουν κι από πάνω. Για ένα όμως τραγούδι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους από οργή και δημοκρατική ευαισθησία.

γ. Όσον αφορά στον εύελπι αρχηγό που φέρεται ότι είναι ο υπεύθυνος:

1/ Είναι ο καλύτερος μαθητής της σχολής, μπήκε αριστούχος το 2008 και είναι αρχηγός της τάξης του για 4 συνεχή χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ούτε αφελής ούτε τυχαίος. Αλλοίμονο αν ένας μελλοντικός αξιωματικός τέτοιας αξίας αποπέμπεται για ένα τραγούδι.

2/ Οι αξιωματικοί του, οι συμμαθητές του και οι μικρότεροι ευέλπιδες τον σέβονται και τον αγαπούν. Ο αρχηγός για τη Σχολή Ευελπίδων είναι σύμβολο ενότητας όλων των ευελπίδων και οποιαδήποτε εσφαλμένη ή ακραία εις βάρος του αντιμετώπιση έχει άμεσο αντίκτυπο στο ηθικό των ευελπίδων.

3/ Είναι ο αρχηγός του τμήματος παρελάσεως που κρατούσε τη σημαία της Σχολής Ευελπίδων στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης της 28ης Οκτωβρίου, που με τη στάση του χειροκροτήθηκε από όλο το λαό της Θεσσαλονίκης.

δ. Όσον αφορά στον κίνδυνο πραξικοπήματος:

1/ Πρόκειται περί ανοήτων φημών που εντέχνως είχαν διαδώσει οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της προηγούμενης αποτυχημένης κυβέρνησης, για να δικαιολογήσουν την πρωτοφανή καρατόμηση της στρατιωτικής ηγεσίας .

2/ Είναι ένα προφανές καλοσχεδιασμένο επικοινωνιακό κόλπο, προκειμένου να δικαιολογηθεί η αφελής ανακοίνωση του προηγούμενου πρωθυπουργού, περί διενεργείας δημοψηφίσματος, αφού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε όλο τον πολιτικό κόσμο της Ευρώπης.

3/ Να θυμίσω στους παλαιότερους ότι όταν τον Ιούνιο του 1984 έγιναν οι ευρωεκλογές και οι τότε ευέλπιδες ψήφισαν στη Βάρη, παρουσιάστηκε μια τεράστια αύξηση στα αποτελέσματα υπέρ της ΕΠΕΝ. Αυτοί οι τότε ευέλπιδες ψηφοφόροι σήμερα πιθανότατα είναι αντισυνταγματάρχες ή συνταγματάρχες και ποτέ μέχρι σήμερα δεν επιχείρησαν κανένα πραξικόπημα. Είναι λοιπόν αστείο να μιλάμε και για υποψία διάθεσης για πραξικόπημα επειδή οι ευέλπιδες τραγούδησαν ένα τραγούδι που η χούντα το είχε ως ύμνο της.

Η σημερινή ηγεσία του υπουργείου άμυνας, υπουργός, αναπληρωτές, αρχηγός ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ είναι εμπειρότατοι καθώς και η κυβέρνηση αυτή, που χαρακτηρίζεται από πνεύμα εθνικής ενότητας, και έχει πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί κυρίως με το μείζον εθνικό ζήτημα της οικονομίας.

Είναι λοιπόν επιβεβλημένο να θέσει το θέμα που δημιουργήθηκε στη Σχολή Ευελπίδων στην πραγματική του διάσταση, να το αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και κυρίως να μην επιτρέψει σε εκείνους που καραδοκούν, να το εκμεταλλευθούν πολιτικά και εις βάρος των ενόπλων μας δυνάμεων.

Είναι απαράδεκτο, σε μια κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, η ηγεσία του υπουργείου εθνικής άμυνας να πέσει στην παγίδα των συγκεκριμένων ΜΜΕ, που βρήκαν την ευκαιρία, από ένα ασήμαντο γεγονός να υποστηρίξουν τον υποτιθέμενο κίνδυνο πραξικοπήματος ή ύπαρξης σκοτεινών δυνάμεων και δήθεν νοσταλγών της χούντας.

Τέλος ας διαβάσει ο κάθε δύσπιστος τους στίχους αυτούς και ας πει με το χέρι στην καρδιά αν μιλάνε για χούντα, για ανατροπή ή για ενότητα των Ελλήνων και στήριξη της μεγάλης προσπάθειας, που κάνει ο ελληνικός λαός από το υστέρημά του για να βγει η χώρα μας από την οικονομική κρίση:

«Μεσ’ στου Νοέμβρη τη γιορτή, το μέλλον χτίζει η νιότη
με εργάτη αγρότη φοιτητή και πρώτο το στρατιώτη
αδελφωμένοι δυνατοί για μια Ελλάδα πρώτη»

Τελικά η ουσία είναι το τι λέει το κάθε τραγούδι και όχι πότε και ποιοί το τραγούδησαν. Είναι θέμα οπτικής γωνίας και οξυδέρκειας. Ας αφήσουμε στην άκρη αυτούς που διψάνε για αίμα και στρέφονται κατά της Σχολής Ευελπίδων.

Κάτω λοιπόν τα χέρια από τους Ευέλπιδες!

Σπύρος Σταματόπουλος
Συνταγματάρχης ε.α.

ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΤΙΚΗ ΤΟΥΣ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ << ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ >> ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ. ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ. ΤΗ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΕΞΕΙ.
Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΜ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΟΔΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ), Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ SIEMENS.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.

Αποδοκιμασίες κατά βουλευτών στο Ναύπλιο

Αποδοκιμαίες κατά των βουλευτών στο ναύπλιο κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφανιών για τον εορτασμό της απελευθέρωσης του Παλαμηδιού ....

Πολίτες άνοιξαν πανώ και καταδίκασαν την πολιτική της συγκυβερνητικής επέλασης. Ο υφυπουργός Γ. Μανιάτης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ) και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Ανδριανός γνώρισαν από κοντά τις εκδηλώσεις “θαυμασμού” του κόσμου .

ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ

ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ , ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. Ο κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ( ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ) ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΙ Ο κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΣΗΘΙΟΥ) ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.
          ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΩΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ.
          ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΙ ΔΥΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ) ΚΑΙ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ (ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ) ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ(?), ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ(?), ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ.
           ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ? 

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

 ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ ΜΕ << ΦΙΛΟΥΣ >> ΚΑΙ << ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ >> .
        << ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΙΔΕΑΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ >>.