Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Δημήτρης Κ. Σχοινοχωρίτης

Με ιδιαίτερη έκπληξη ακούσαμε τις δηλώσεις τηςβουλευτού της ΝΔ στην Αργολίδα                 κ. 'Ελσας Παπαδημητρίου στο Ρ/Δ σταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84 σχετικά με την εκλογική αναμέτρηση  στη Περιφέρεια Πελοποννήσουμεταξύ Δ. Δράκου και Π.Τατούλη.

Από την μιά η ίδια και άνθρωποι του περιβάλλοντος της στην Αργολίδα, υποστηρίζουν τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ τον Π. Τατούλη,  παραβιάζοντας κάθε πολιτική ηθική και κομματική δεοντολογία, και από την άλλη ανακοινώνει ότι  αναζητά  «ως πολίτης» να ακούσει επιχειρήματα για να πεισθεί.

Να πεισθεί από ποιόν «η πολίτης 'Ελσα» ; Από τον υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ  και το ΛΑΟΣ, προιόν πολιτικής μετάλλαξης κ. Π. Τατούλη ;

Σε πόσες εκδηλώσεις του Δ. Δράκου παραβρέθηκε η κ. Παπαδημητρίου για να ακούσει και τα επιχειρήματα του και να «πεισθεί» ;

Μάλλον ξεχνά η κ. Παπαδημητρίου ότι είναι βουλευτής της ΝΔ και εκπροσωπεί τους πολίτες  της ΝΔ  που την ψήφισαν, και τη συντεταγμένη παράταξη, κι όχι το ΠΑΣΟΚτο ΛΑΟΣ και όσουςάλλους κρύβονται από πίσω τους.

Ας ξεκαθαρίσει επι τέλους η κ. Παπαδημητρίου στη πράξη κι όχι στα λόγιαπου βρίσκεται, με ποιόν είναι, κι ας αφήσει τα  πατήματα σε δυό βάρκες.

Οι ψηφοφόροι της ΝΔη οργανωμένη βάση της ΝΔ δεν ξεχνούν, και πολύ σύντομα η «πολίτης» κ. Παπαδημητρίου θα πάρει την  απάντηση μας.

 

Δημήτρης  Κ. Σχοινοχωρίτης

Πρόεδρος ΝΟΔΕ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Μέλος  Π.Ε.  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

ΝΟΔΕ Αργολίδας: 2752.099462

Κινητό τηλέφωνο:6948.308131