Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010

ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΚΡΗΤΗ

                        ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΣΗΘΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ. ΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ ΤΩΡΑ Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ


                                ΣΕ ΙΣΧΥΡΑ ΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣPUBLIC ISSUE ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗΑΣΤΥΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ.

ΔΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                        ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

                   ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ, ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ. ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΤΥΧΙΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΚΡΥΒΕΤΑΙ) ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?

TO SCARY MOVIE ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

              ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΕΣΩΝ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ  ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΥΜΙΖΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ. Ο ΧΟΡΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΩ Η ΑΜΦΙΦΥΛΗΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ , ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ, ΤΟΛΑΧΙΣΤΟΝ.