Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ <<ΒΗΜΑ>> ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ <<ΡΟΜΠΑ>> ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ.

OBAMA

ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΕ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ.

ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΣΥΡΙΑΝΟΙ ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ LIVE. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΞΕΝΙΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΠΛΗΤΤΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ <<ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ>>.
ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ <<ΚΥΝΗΓΟΥ ΚΕΦΑΛΩΝ>> ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΝΟΥΝ.
ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ?
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΚΟΝΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ?

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ
ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 20%
ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΕ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΓΩΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΛΗΡΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΩΛΗΣΗ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ