Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


                 ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑΦΙΧΤΙΑ (ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ) ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ), Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΙΚΥ ΕΥΤΑΞΑ (ΑΠΟ ΤΙΣ 50 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ). ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ(ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ).

Η ΚΡΊΣΗ ΤΟΥ ΧΡΈΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ ΒΟΗΘΕΙΑ

Το βασικό ερώτημα που μπαίνει σήμερα είν αι αν μπορούμε να ζήσουμε με τις αποταμιεύεσεις μας ή θα πρέπει να στηριζόμαστε συνέχεια στα δανεικά. Σύμφωνα με την άποψη του Μπαράκ Ομπάμα η παγκόσμια οικονομία εξαρτάται όλο και περισσότερο από την κρατική βοήθεια (επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις τραπεζών και βιομηχανίας κτλ.). Σύμφωνα με την καγκελάριο της Γερμανίας, αυτό θα πρέπει να τελειώσει. Αυτή η τακτική δεν έχει πλέον μέλλον. Η διαφορά μεταξύ των μελών της Ομάδας των 8 είναι βασική. Οι αρχηγοί αυτών των κρατών της ομάδας των 8 και η Ρωσία συνεδριάζουν και ψάχνουν λύσεις για έξοδο από την παγκόσμια οικονομική κρίση και μαζί με αυτό θέλουν να βάλουν ένα τέλος στα μεγάλα χρηματοδοτούμενα "κρατικά πακέτα σωτηρίας" που στοιχίζουν αρκετά δισεκατομμύρια. Αυτά και άλλα ερωτήματα περιμένουν απαντήσεις από τη μεγάλη συνεδρίαση του Σαββάτου, που διοργανώθηκε και θα πραγματοποιηθεί στο Hunstville, 220 μίλια βόρεια του Τορόντο στον Καναδά. Πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης αποτελεί η κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας. Δεύτερο μεγάλο θέμα είναι η συνεργασία με τις αναπτυσσόμενες χώρες. Ο Καναδάς μπορεί να είναι μέλος της Ομάδας των 8 και της ομάδας των 20, για τις οποίες διοργανώνει τις συνεδριάσεις στην έδρα του, ξοδεύει όμως για αυτά τα "πανηγυράκια" το αμύθητο ποσό των 1.1 δισ. καναδικών δολλαρίων δηλαδή περίπου 860. εκατομμύρια ευρώ. Ψίχουλα θα πείτε μπροστά στα δισ. που έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν σε βάρος των φορολογούμενων. Τα έξοδα αυτά δε δικαιολογούνται, ακόμα κι αν χρειασστεί να συρρεύσουν περισσότρεροι από 12.000 αστυνομικοί.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΖΕΙ. ΟΛΗ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.