Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.

        ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΣΜΗ ΜΕΤΡΩΝ (10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ)  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

        ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΔΕΘ

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΝΔΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.