Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Μιλτιάδης βλέποντας την άθλια απάντηση του παχύδερμου στο γιατί εξαφάνισε από την εξεταστέα ύλη την γενοκτονία των Ποντίων

Βαρβιτσιώτης: «Εθνικά ασεβής, κοινοβουλευτικά άσχετος και ανεπαρκής» ο Φίλης

Επίθεση, με αφορμή την απάντηση του υπουργού Παιδείας για την εξαίρεση της Γενοκτονίας των Ποντίων από τα σχολικά βιβλία

«Εθνικά ασεβή, κοινοβουλευτικά άσχετο και ανεπαρκή» χαρακτηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη.
Αφορμή, η απάντηση που έστειλε, γραπτώς, ο κ. Φίλης, σε ερώτηση του ίδιου του κ. Βαρβιτσιώτη για την εξαίρεση -για πρώτη φορά, φέτος- της Γενοκτονίας των Ποντίων από τη διδακτέα ύλη των σχολικών βιβλίων -ερώτημα που άπτεται, σαφώς, και στη γνωστή τοποθέτηση του υπουργού Παιδείας ότι η Γενοκτονία των Ποντίων θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται «εθνοκάθαρση».

Γράφει ο κ. Βαρβιτσιώτης στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα: «Με ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή, είχα ζητήσει από τον Υπουργό Παιδείας να μάθω τους λόγους που εξαιρέθηκε -για πρώτη φορά φέτος- η Γενοκτονία των Ποντίων από τη διδακτέα ύλη των σχολικών βιβλίων. Πριν λίγες ημέρες, ο κ. Φίλης, μου απέστειλε αυτήν την απαράδεκτη απάντηση. Εκτός από εθνικά ασεβής, αποδεικνύεται, πλέον, κοινοβουλευτικά άσχετος και ανεπαρκής».

Και παραθέτει την έγγραφη απάντηση του κ. Φίλη

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ Χ3 (ΕΠΙ ΤΡΙΑ) ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΠΕΡΙΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΤΑΞΑΝ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ. Η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΟ ΣΕΜΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΗΣ.

O "Big Mac" δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας

Έφυγε από τη ζωή αργά χθες το βράδυ σε ηλικία 67 ετών ο Μάκης Ψωμιάδης.
Ο πρώην παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο "Ελπίς". Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα.
Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή ο γιος του, Σταύρος Ψωμιάδης, ο οποίος λέγεται ότι κρατούσε αγκαλιά τον πατέρα του όταν αυτός ξεψύχησε. Δύσκολες στιγμές για τον υιό Ψωμιάδη που διετέλεσε κι αυτός παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο όταν ο "Big Mac" ήταν αφεντικό στην ομάδα της Καβάλας. 

Πολίτες της Βόρειας Κορέας πανηγυρίζουν για την επίσκεψη Παυλόπουλου στην άνεργη μητέρα

Οι εγχώριες βόμβες υδρογόνου του λαικισμού
όρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε σήμερα με επιτυχία την πρώτη της δοκιμή βόμβας υδρογόνου, το οποίο, αν επιβεβαιωθεί, σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο στο πυρηνικό της πρόγραμμα. Οι πολίτες ξεχύθηκαν αυθόρμητα στους δρόμους και πανηγύρισαν το επίτευγμα του ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ Ουν. Η αυθόρμητη συγκίνηση των βορειοκορεατών μπορούσε να συγκριθεί μόνο με την βόμβα υδρογόνου του λαικισμού των Παυλόπουλου-Παχατουρίδη, oι οποίοι επισκέφθηκαν την άνεργη μητέρα Αννα.
Στο μεταξύ εκατομμύρια Ελληνες ζητοκραυγάζουν από

O Kim jong Pakis και η άνεργη Αννα

Φωτογραφία «θαύμα» αφού τραβήχτηκε από μία υπέρτατη δύναμη

Σε τι ακριβώς διαφέρουν τα «ρεπορτάζ» των κρατικών μέσων ενημέρωσης της Βορείου Κορέας από εκείνα των δικών μας κρατικών ΜΜΕ;

Γιατί με έκπληξη διαπιστώσαμε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, το επίσημο πρακτορείο μας, να μεταδίδει μια είδηση που αφορούσε τον Έλληνα Πρόεδρο Δημοκρατίας που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από τις ειδήσεις που μεταδίδει το ανταγωνιστικό με το ελληνικό, βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Γράφει ο Insider στο liberal.gr

Συγκεκριμένα, διαβάσαμε παντού ότι  «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, επισκέφτηκε το μεσημέρι απροειδοποίητα, δίχως κάμερες και δημοσιογράφους, το σπίτι της μακροχρόνια άνεργης κυρίας Άννας, η οποία αιφνιδιάστηκε ευχάριστα».

Αλλά αυτό το ρεπορτάζ δεν το διαβάσαμε μόνον. Το επιβεβαιώσαμε ταυτόχρονα και

ΤΟ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΦΩΣ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ..............................

2016

 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΒΕΒΑΙΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010. ΕΩΣ ΤΟ 2014 ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΤΟ 2015 ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΘΕ ΦΡΟΥΔΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ. ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΠΛΕΟΝ. ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ...ΛΕΒΕΝΤΗ.

Μεσογαίας Νικόλαος: Να αρνηθούμε τη μιζέρια και την ηττοπάθεια

Τις ιδιαίτερες ευχές του για το 2016, το νέο έτος που ξημέρωσε, έστειλε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.
Το μήνυμα του κ. Νικόλαου έχει ως εξής: