Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας κάλεσε με ανακοίνωσή την Ε.Παπαδημητρίου να παραιτηθεί απο βουλευτής

Να παραιτηθεί απο βουλευτής και να παραδώσει την έδρα της στη Νέα Δημοκρατία ζητά απο την Έλσα Παπαδημητρίου ο πρέδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας, μετά την υπερψήφιση απο την ίδια του Μεσοπρόθεσμου και την διαγραφή της απο την γαλάζια παράταξη.

Παρακάτω ολόκληρη η επιστολή του προέδρου της ΝΟΔΕ Αργολίδας.

«Εσωκομματικά, τα δύο τελευταία χρόνια, αγωνίστηκα ΑΝΕΝΔΟΤΑ εναντίον της κυρίας Παπαδημητρίου, και μιας τακτικής της που χαρακτηριζόταν από πολιτική υποκρισία , πολιτική εξαπάτηση και πολιτική δολιότητα.

- Σήμερα θα ήθελα να την συγχαρώ για μία επιτέλους πολιτικά έντιμη πράξη. Να παραιτηθεί δηλαδή από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
- Της εύχομαι υγεία και κάθε προσωπική ευτυχία.

- Από αυτή την στιγμή και εφόσον παραδώσει την βουλευτική της έδρα δηλώνω ότι, δεν θα είχα καμιά διάθεση να ασχοληθώ ξανά με την κυρία Παπαδημητρίου. Εξάλλου η έδρα ανήκει στην Ν.Δ. και όχι στο ΠΑΣΟΚ. Τελεία και παύλα.
- Το ενδιαφέρον μου τώρα συγκεντρώνεται μόνο στους εκατοντάδες Νεοδημοκράτες που είχαν ακολουθήσει στο παρελθόν την κυρία Παπαδημητρίου και σήμερα αισθάνονται ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ.
- Τους δηλώνω την συμπάθεια της ΝΟ.Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και την απόφασή μου να παραμείνω αποφασιστικά στο πλευρό τους.
- Ο ΑΓΩΝΑΣ για την μεγάλη ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Κεντροδεξιά παράταξη ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. - Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗ
Σ»

parapolitika.gr

ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ.Η ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ SUPER,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ BLOGS...



Επιμένετε Γερμανικά ψωνίζοντας στο LIDL? Ας προσέχατε..

To adena-gr ασχολήθηκε πολλές φορές με τις "ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ" (και) του Lidl.

Σε αντίθεση με τον ΕΦΕΤ και την Γ.Γ. του Καταναλωτή που σπάνια περνούν έστω κι απ΄εξω από την Πολυεθνική αλυσίδα. Το αποτέλεσμα είναι οι "εταίροι" μας Γερμανοί, να μας έχουν βάλει χέρι και στο στομάχι. Τελευταίο "κρούσμα" της αυθαιρεσίας τους, τα μολυσμένα κρέατα με e-coli, υπόθεση με την οποία θα "χασομερήσουμε" (γιατί κανείς αρμόδιος Φορέας δεν πρόκειται πάλι να επέμβει) στις επόμενες αναρτήσεις. Στο μεταξύ αν έχετε... καιρό (και είστε πελάτης τους ) κάντε κλικ στις παρακάτω αναφορές μας για το "ύποπτα" φθηνο κατάστημα.