Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ

Διαβάστε το παρακάτω και ΦΡΙΞΤΕ. Νομίζω ότι ο κόμπος έφθασε στο χτένι και σε λίγο θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Όλα δεν είναι μαύρα ,η,άσπρα.Υπάρχουν και τα γκρίζα.Δεν γίνεται να πληρώνουν μόνο οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Διαβάστε... Αναδημοσίευση από Εγκληματικότητα Ένας Αλβανός πατέρας τεσσάρων παιδιών πήγε στο Δήμο της περιοχής του να καταθέσει αίτηση για να πάρουν ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά του. Απαίτησε να εξυπηρετηθεί κατά προτεραιότητα παρά τον κόσμο που είχε στην ουρά, τώρα μάλιστα που έχουν φύγει πάρα πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι από τις υπηρεσίες, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι που έμειναν να ασχολούνται με πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα. Μάλιστα, απαίτησε να εκδοθούν αυτές οι ιθαγένειες αυθημερόν γιατί βιαζόταν! Η υπάλληλος του εξήγησε ότι ο Δήμος παραλαμβάνει τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά, ελέγχει τη νομιμότητά τους και στη συνέχεια τα προωθεί στην Περιφέρεια για τα περαιτέρω. Μούτρωσε όταν του είπαν ότι χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα κι όταν η υπάλληλος θέλησε να του εξηγήσει τη διαδικασία για την ιθαγένεια των ενηλίκων νομίζοντας ότι τη θέλει και ο ίδιος για τον εαυτό του, της απάντησε το εξής: "- ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ! -" Η υπάλληλος έμεινε εμβρόντητη από τη συμπεριφορά του Αλβανού ο οποίος συνέχισε ακάθεκτος: "- Σιγά μην πληρώσω και παράβολο στο κωλοκράτος για να πάρω την ιθαγένειά σας! Το μόνο που θέλω είναι να την πάρουν τα παιδιά μου για να παίρνει η γυναίκα μου το επίδομα πολυτεκνίας και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, να παίρνει την ισόβια σύνταξη πολύτεκνης μάνας." Η υπάλληλος για να τα επιβεβαιώσει επικοινώνησε με τον ΟΓΑ που χορηγεί ταπολυτεκνικά επιδόματα σε όλους, είτε ζουν σε χωριό είτε σε πόλη και ανεξαρτήτως επαγγέλματος. Η απάντηση του ΟΓΑ επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Αλβανού, ο οποίος ήταν καλά πληροφορημένος. Ορίστε η απάντηση από τον ΟΓΑ: Η Υπηρεσία μας (ΟΓΑ) έδινε πολυτεκνικό επίδομα και ισόβια σύνταξη σεαλλοδαπές μητέρες που είχαν συνάψει γάμο με Έλληνα Πολίτη. Όμως μετά από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, ο ΟΓΑ δίνει πλέον πολυτεκνικό επίδομα και σε αλλοδαπή μητέρα με αλλοδαπόσύζυγο και από τρίτες χώρες (εκτός Ε.Ε. )!!!! Είναι απίστευτο το τι δουλοπρέπεια έχει επιδείξει η κυβέρνηση του Πασόκ απέναντι στους ξένους. Την ώρα που η ελληνική οικογένεια περνάει τέτοια οικονομική κρίση, την ώρα που αντιμετωπίζουμε τέτοια υπογεννητικότητα, αντί να ενισχύσει την ελληνική οικογένεια μοιράζει αφειδώς χρήματα σεαλλοδαπές οικογένειες, συνήθως μουσουλμανικές! Μια άλλη απορία: Τέτοιου είδους ελληνοποιήσεις θα κάνει η Ελλάδα; Αφού είναι φανερό σε όλους ότι την ελληνική ιθαγένεια οι οικονομικοί μετανάστες τη ζητούν για λόγους σκοπιμότητος και όχι από αγάπη στη χώρα φιλοξενίας τους. Ο λαθρονόμος είναι απαραίτητο να αποσυρθεί γιατί λειτουργεί εις βάρος των Ελλήνων και των υποδομών του κράτους μας. Επίσης, ο Συνήγορος του Πολίτη έχει αποδειχθεί Συνήγορος του αλλοδαπού. Δείτε σχετικά με το θέμα την ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ http://dexiextrem.blogspot.gr/

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΘΡΗΝΟΙ…

Ο ΒΙΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΦΥΛΗ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ, ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΡΗΝΟ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΡΚΕΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΛΙΓΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΜΙΑ 15ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Η 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ. ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ, ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΘΡΗΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σκληρή απάντηση Παπανδρέου σε Λοβέρδο

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου σε όσα υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας σε εκπομπή της ΝΕΤ, για την ένταξη της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μέλος της οποίας υπήρξε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με ομόφωνες, ιστορικές, δύκολες αλλά γενναίες αποφάσεις, έκανε το πατριωτικό της καθήκον και έσωσε τη χώρα και την ελληνική οικογένεια από το ολοκαύτωμα της βίαιης χρεοκοπίας τον Μάϊο του 2010. Σήμερα, οι βασικές πολιτικές επιλογές εκείνης της περιόδου έχουν πλέον υιοθετηθεί και από πολιτικές δυνάμεις που πριν τις πολεμούσαν λυσσαλέα και τις απέρριπταν. Την ώρα, λοιπόν, που η πολιτική μας δικαιώνεται πλέον και από τους τότε πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος “θυμήθηκε” σήμερα να αποποιηθεί τον αγώνα μας. Αγώνα στον οποίο συμμετείχε ο ίδιος ως υπουργός με όλες του τις δυνάμεις. Γιατί τέτοια ρήξη με την αλήθεια; Θα περιμέναμε περισσότερη γενναιότητα και λιγότερη υποκρισία. Υποτίθεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος ηγείται “κίνησης”. Φαίνεται ότι για λίγη δημοσιότητα θέλει να την οικοδομήσει πάνω στις σαθρές βάσεις που διαμορφώνει η παραποίηση της αλήθειας. Είναι σίγουρο ότι δύσκολα θα ορθοποδήσει -όπως και όλες εκείνες που στηρίζονται στην παραποίηση των αληθινών γεγονότων εκείνης της εποχής. Αποτελεί, δυστυχώς, κρίμα για την πολιτική ζωή του τόπου η υποκρισία, η οποία μάλιστα έρχεται στη δημοσιότητα με τόση ευκολία. Και είναι βέβαιο ότι, τέτοιου είδους αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές, ούτε την ανανέωση, ούτε την προοδευτική μεταρρύθμιση της χώρας μπορούν να σηματοδοτήσουν. Και ας επαναλάβουμε τα αυτονόητα. Ολόκληρο το Υπουργικό Συμβούλιο, πρωτοστατούντος του Πρωθυπουργού θέλησε, όλοι θελήσαμε, να αποφύγουμε την ένταξη μας στον μηχανισμό στήριξης. Και αγωνιστήκαμε σκληρά γι’ αυτό. Όμως, αυτή η απόφαση αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή, την πατριωτική επιλογή υπό τις κρατούσες τότε συνθήκες. Συνθήκες που είχαν ήδη διαμορφωθεί και χαρακτηρίζονταν από το βάρος ενός πρωτόγνωρου ελλείμματος που κληρονόμησε η τότε κυβερνηση, την αναξιοπιστία μας στη ευρωπαϊκή κοινότητα και τον ουσιαστικό αποκλεισμό της χώρας μας απο τις αγορές λόγω των ανακολουθιών και της αλλοίωσης των πραγματικών στοιχείων της οικονομίας απο την προηγούμενη κυβέρνηση. Τέλος, θυμίζουμε ότι, η απόφαση για την ένταξη της χώρας στον μηχανισμό στήριξης, ελήφθη ομόφωνα από το Υπουργικό Συμβούλιο. Κρίμα, Αντρέα”