Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2


ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ), ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΓΙΩΡΓΟΣ


Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ALPHA ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΚ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΜΙΓΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ 16 ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΓΚΥΡΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 1


ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΣΦΑΙΡΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ


ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΝΩΛΗΣ,ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ,ΣΤΟ ΞΕΝΟΝ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ?
ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΒΟΥΝΟ ΔΕ ΣΜΙΓΕΙ!!!!!!