Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Θόδωρος Μπεχράκης

Η μάχη για τον Δήμο της Αθήνας κορυφώνεται. Με μεγάλη εφευρετικότητα από όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μήνυμα πού απευθύνει ο σημερινός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων και

υποψήφιος στην 1η εκλογική περιφέρεια κ. Θόδωρος Μπεχράκης:

 

«Γνωρίζω ότι κατοικείτε σε άλλο Δήμο αλλά διατηρείτε τα πολιτικά σας δικαιώματα στον Δήμο της Αθήνας. Τυχαίο ; Δεν Νομίζω.

Πιστεύω ότι εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για την Αθήνα και το μέλλον της και για αυτό σας προτείνω να προσέλθετε στις κάλπες

στις 7 Νοεμβρίου. Και όχι μόνο.

Σας προτείνω επίσης να ψηφίσετε για Δήμαρχο της Πόλης τον Νικήτα Κακλαμάνη και να δείξετε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.»

 


ΔΡΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

      ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.

             Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ <<ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ>>.

             Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ.

             ΑΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ. ΑΠΟΥΣΑ Η ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΝΙΑΣ, Η ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΜΠΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΖΑΣ. ΑΠΟΥΣΑ  Η ΛΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ. ΠΑΡΩΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ. ΑΠΟΝΤΕΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ, Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΤΖΙΟΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ.


ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣΒΑΣΙΛΗΣ

 ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ) ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ 47 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ.

        ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΙΑΝΝΗ? (Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ)