Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Κατεβαίνει "αντάρτης" από τη ΝΔ ο Δ. Σαραβάκος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου...


Κι άλλο πρόβλημα για τη ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ανακοινώνει οσονούπω την κάθοδό του, ως ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης, ο πρώην νομάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σαραβάκος. Η υποψηφιότητα αυτή προκαλεί νέο πλήγμα στον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ Δημήτρη Δράκο.
Ο Δ. Σαραβάκος είχε κατέβει ως αντάρτης και την προηγούμενη φορά στο νομό Αργολίδας, κόντρα στον Β. Σωτηρόπουλο, και είχε πετύχει την εκλογή νομαρχιακών συμβούλων και τη συμμετοχή του στο νομαρχιακό συμβούλιο

ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ

  ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣΧΕΙΜΑΡΑΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ)  ΚΑΙ Ο ΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΠΑΣΟΚ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ.

Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ...


Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αν υπάρχει εκτός ΠΑΣΟΚ ένας ένθερμος υποστηρικτής της νέας διοικητικής δομής της χώρας, του "Καλλικράτη", αυτός είναι ο Πέτρος Τατούλης! Αναπέμπει ύμνους δημοσίως για τον Γιάννη Ραγκούση, που μέσα σε λίγους μήνες έκανε ό,τι απέφυγε να κάνει επί 5,5 χρόνια η ΝΔ. Και αν υπάρχει ένας υπουργός που θα ήθελε να υποστηριχτεί...


από το ΠΑΣΟΚ ο Τατούλης ως περιφερειάρχης Πελοποννήσου αυτός λογικά πρέπει να είναι ο Ραγκούσης -κι ας μην το λέει δημοσίως! Για δυο λόγους: πρώτον, διότι είναι από τους λίγους που θα προσπαθούσαν ειλικρινά να στηρίξουν τη μεταρρύθμιση και δεύτερον, διότι με εκείνον έχει μια πιθανότητα το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει μια περιφέρεια κατεξοχήν συντηρητική! Ενδεχόμενη αμιγώς ΠΑΣΟΚική υποψηφιότητα δεν θα έχει τύχη. Διαβάστε τί είπε ο Τατούλης:
"Ο "Καλλικράτης" είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, η οποία θα έπρεπε να είχε αναληφθεί εδώ και χρόνια σε αυτόν τον τόπο και αποτελεί το πρώτο και ουσιαστικότερο οπλοστάσιο για την ανασυγκρότηση του κράτους ή αυτό που έλεγε η ΝΔ και ουδέποτε το έκανε: η επανίδρυση του κράτους".

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ


ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟ ΡΙΞΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ.
ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗ,ΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ...

ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΘ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΜΠΑΤΖΕΛΗ,ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΟΥΓΙΑΣ κ.α.) ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ <<ΑΝΑΚΡΟΥΕΙΠΡΥΜΝΑ>> ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ. ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΙΣΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.