Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις...

Η Ν.Ο. Αργολίδας της ΚΝΕ καλεί τους νέους τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να πάρουν θέση , να έρθουν μαζί μας στον αγώνα για μιά άλλη κοινωνία που κουμάντο θα κάνουν οι εργαζόμενοι, αυτοί που παράγουν τον πλούτο και όχι οι εκμεταλλευτές.Τόσα χρόνια πληρώναμε τα κέρδη τους τώρα θέλουν να πληρώσουμε την κρίση τους, Αυτοί που μας στερούν την ζωή και τα όνειρά μας, δημιουργώντας μια κοινωνία που μαστίζεται απο την ανεργία, την απλήρωτη δουλειά χωρίς δικαιώματα, την αμάθειά.


Και από πάνω λες και δεν φτάνουν όλα αυτά προσπαθούν να μας κρατάνε και μαστουρωμένους για να μην αντιδράμε προσπαθώντας να μας πείσουν πως τα ναρκωτικά είναι κάτι «αθώο» πως υπάρχουν «μαλακά» και «σκληρά» ναρκωτικά. Όμως τα δικά τους επιτελεία τους διαψεύδουν είναι χαρακτηριστικά τα στοιχεία της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης οτι όπου απελευθερώθηκαν τα λεγόμενα μαλακά ναρκωτικά η χρήση ψυχοτρόπων ουσιών 5πλασιάστηκε.


Δέν είναι τυχαίο οτι προσπαθούν να περάσουν το νομοσχέδιο για την λεγόμενη αποποινικοποίηση σε καιρό κρίσης! Ακριβώς γιατι καταλαβαίνουν οτι ο μόνος δρόμος που έχουμε οι νέοι εργαζόμενοι, οι μαθητές οι φοιτητές μπροστά στην απελπισία την φτώχεια και την εξαθλίωση είναι τον δρόμο της αντίστασης, της οργανωμένης πάλης μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ για την ανατροπή του σάπιου συστήματός τους. Γι’αυτο μας θέλουν «φτιαγμένους» να μην καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται να μην αντιδράμε.


ΜΗΝ «ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ» ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ...


Η ΚΝΕ καλεί όλους τους μαθητές, τους φοιτητές, την εργαζόμενη και άνεργη νεολαία να συμβάλει να ενταθεί η πάλη κατα των ναρκωτικών. Να δώσουμε μαζική οργανωμένη απάντηση σ’αυτούς που μας θέλουν έρμαια και πιστούς υποτακτικούς τους και στα κόμματα και τις οργανώσεις τους.


Καλούμε κάθε πολιτική νεολαία κάθε μαζικό φορέα κάθε συλλογο κάθε συνδικάτο να πάρει σαφή θέση κατά των ναρκωτικών και του ναρκονομοσχεδίου που φέρνουν ΠΑ.ΣΟ.Κ, Ν.Δ., ΛΑ.Ο.Σ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Στις διάφορες αρλούμπες τους περί παράνομων ναρκωτικών, που για αυτό είναι ελκυστικά τους απαντάμε: Τα ναρκωτικά δεν είναι επικίνδυνα επειδή ειναι παράνομα. Είναι παράνομά επειδή είναι επικίνδυνα.


Σ’αυτό το πλαίσιο και στο πλαίσιο του τετραήμερου (3-6/11) δράσης της ΚΝΕ κατά των ναρκωτικών καλούμε όλη την νεολαία της περιοχής μας το Σάββατο 19:00 στα γραφεία του Π.Α.ΜΕ. στο Άργος σε σύσκεψη-συζήτηση με θέμα «Ζωή ολόκληρη οχι με δόσεις! ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»



Μη «φυτέψεις» το μυαλό και τα όνειρα σου

ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΣΤΗ ΝΕΤ (ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ) ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ.
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ  ΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩ.
Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΜΙΑ ΡΗΞΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΧΩΡΙΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.