Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ


«Η Πελοπόννησος πλέον αλλάζει και γίνεται ΔΥΝΑΤΗ. Εδώ, ο κάθε επισκέπτης θα ξέρει ότι θα βρεί όλα αυτά τα στοιχεία που θα τον συγκινήσουν και που θα τον κάνουν να μας διαφημίσει και σε άλλες χώρες. Η παγκόσμια πρόωθηση της Πελοποννήσου, είναι στόχος μας και είναι εφικτός. Είναι βέβαιο πως θα υλοποιήσουμε στο ακέραιο το πρόγραμμά μας και θα δώσουμε ώθηση σε αυτόν τον σπάνιο τόπο».

Με αυτή τη δήλωση περιέγραψε το όραμα το δικό του και ολόκληρου του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ που είναι επικεφαλής, σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Τολό της Αργολίδας την Τρίτη 26/10, με τη συνοδεία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη και νυν νομάρχη Βασίλη Σωτηρόπουλου, καθώς και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων.

Μιλώντας συγκεκριμένα για τον Τουρισμό στην Αργολίδα, ο Δ. Δράκος παρατήρησε ότι «Η Αργολίδα με τόσα ιστορικά μνημεία και με τις καταγάλανες και πεντακάθαρες παραλίες της δεν μπορεί να μην είναι στην ελίτ του Ευρωπαϊκού Τουριστικού προορισμού» και πρόσθεσε ότι «Έχουν γίνει πολλά βήματα προς τα εμπρός αλλά μπορούμε ακόμα περισσότερα μέσα από τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και το σχέδιο “Καλλικράτη”». Ανέφερε επίσης, πως το τοπικό κλίμα σε συνδυασμό με την ομορφιά των παραλιών, των δασών, των βουνών και την σπανιότητα των ιστορικών μνημείων και των πολιτιστικών γεγονότων, συνθέτουν μία σπουδαία κληρονομιά, που με τις σωστές κινήσεις μπορεί να αποτελέσει τη βάση μίας τεράστιας τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Νωρίτερα, οι Δ. Δράκος και Βασ. Σωτηρόπουλος είχαν επισκεφθεί το Δρέπανο, όπου συναντήθηκαν με το δήμαρχο Ασίνης Παναγιώτη Μπούκουρη, καθώς και με τοπικούς φορείς του δήμου, συζητώντας όλες τις εξελίξεις γύρω από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και την πορεία των έργων στην περιοχή. Αμέσως μετά, επισκέφθηκαν την αγορά του Δρεπάνου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με φορείς, επαγγελματίες, καθώς και έναν μεγάλο αριθμό πολιτών.

Το πρωί, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, μαζί με περιφερειακούς συμβούλους, είχαν πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Καρακαλά, όπου ο Δ. Δράκος, μετη ευκαιρία της ονομαστικής του γιορτής, έλαβε τις ευχές του Επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλίννικου, για χρόνια πολλά και υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου