Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ…


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΝΔ!
Γελάνε και τα τσιμέντα με την εκλογική επιτροπή της ΝΔ. Θέλει αυτοδυναμία με μπροστάρηδες Ζαγορίτη, Μίχαλο, Ζωντανό και Δημητράκη Πτωχό. Για πολλά γέλια τελικά ο Αντώνης. Στις 6 Μαΐου μετά τα πρώτα αποτελέσματα θα...
τους φουντάρουν όλους μαζί από το παράθυρο του 3ου ορόφου της Συγγρού! 

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ. ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ. ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Βενιζέλος, Αβραμόπουλος, Παυλόπουλος, στέλνουν τον Σαμαρά σπίτι του το βράδυ της Κυριακής!




Όσο πλησιάζουν στις εκλογές κρύος ιδρώτας λούζει το αποκαλούμενο «επιτελείο» του Αντώνη Σαμαρά. 
Οι στενοί συνεργάτες του όπως οι Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιώργος Μουρούτης,  Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Μπούρας  κοιτάζουν ....
με τρόμο το ημερολόγιο και διαπιστώνουν ότι οι μέρες παρουσίας τους στη περίφημη λεωφόρο Συγγρού μετράνε αντίστροφα.
Ο ηγέτης ο οποίος υποτίθεται ότι είναι το καλό χαρτί της ΝΔ, αποδεικνύεται η αχίλλειος πτέρνα του ταλαίπωρου κόμματος μια και έχει ξεμείνει στις αρχές της δεκαετίας του 80,τότε που ο Μιχάλης Βιολάρης τραγουδούσε παρέα με την Άννα Βίσση τα ριάλια, ριάλια τα σεντούκια μονά τσε διπλά.
Ο αρχηγός όχι μόνο δεν τραβάει αλλά σήμερα έγινε κιμάς από τον Βενιζέλο ο οποίος του έκανε θρύψαλα τα «ισοδύναμα» επιχειρήματα ως εξής>
Η Νέα Δημοκρατία λέει «Έχω ένα μεγάλο κατάλογο ισοδύναμων μέτρων, έχω ισοδύναμα μέτρα 18 δισ. ευρώ», τα έλεγε αυτά ο κ. Σαμαράς από το Ζάππειο 1 και 2, αν θυμάστε. Και όταν τώρα, που πήγαμε να κλείσουμε το νέο πρόγραμμα αναζητούσαμε 325 εκατομμύρια ευρώ για να το κλείσουμε, όπως θυμάστε και καθυστερούσαμε επί μέρες και νύχτες -σε ολονυκτίες στο Μέγαρο Μαξίμου όπου διαπραγματευόταν ο κ. Σαμαράς κρυμμένος πίσω από εμένα!- του είπαμε να μας δώσει δυο συγκεκριμένες προτάσεις ισοδύναμων μέτρων και μας είπε «Οι προσλήψεις στο δημόσιο αντί για 1:5 να είναι 1:10 και να αυξήσουμε τη φορολογία στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ».
Οι προσλήψεις επανήλθαν τώρα από 1:10 στο 1:5, επειδή το ζητάει η Τρόικα γιατί θεωρεί ότι θα καταρρεύσει λειτουργικά η Αστυνομία και ο Στρατός εάν δεν πάμε στο 1:5. Και το όφελος, γιατί οι προσλήψεις θα μειωθούν κατά 3.000, είναι λιγότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ εάν εφαρμοστεί άψογα η λύση αυτή.
Ό,τι δε κερδίσουμε από την αύξηση της φορολογίας στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ θα το χάσουμε από το μέρισμα  που παίρνει το δημόσιο ως μέτοχος, ή από το τίμημα που θα πάρει εάν ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΠΑΠ εν όλω ή εν μέρει. Δηλαδή τζίφος!
Αυτά είπε ο Βενιζέλος  αφήνοντας τον Σαμαρά να αιωρείται στο κενό σαν καταζητούμενος που κρέμασαν ψηλά οι κυνηγοί κεφαλών του Φαρ Ουεστ…
Από κει είναι έτοιμοι να τον αποκαθηλώσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής των εκλογών οι Δημήτρης Αβραμόπουλος και Προκόπης Παυλόπουλος, οι οποίοι φέρονται αποφασισμένοι να του ζητήσουν να εγκαταλείψει την ηγεσία του κόμματος στη πολλή πιθανή περίπτωση που χάσει από τον Βενιζέλο με διαφορά πάνω από 4 ποσοστιαίες μονάδες!
Σ' αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει άτυπη δυαρχία και στη συνέχεια το δίδυμο σε συνεργασία με την Ντόρα και τον Καρατζαφέρη, θα ζητήσουν από τον Καραμανλή να επανέλθει για να ενώσει τα κόμματα της πολυκατοικίας!
Χαμός...