Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΙΚΡΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤ ΑΡΧΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΣΥΝΔΕΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΜΒΑ.
  • ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  • ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ.
  • ΔΕΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ <<ΠΑΙΧΝΙΔΙ>> ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΓΕΙΤΑΙ Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
  • ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ.
  • ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ (ΜΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ).
  • ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗ.
  • Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΜΕΣΩ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ.
  • Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 1993 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ).
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ).

ΣΥΡΙΖΑ


ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΗΞΗ ΝΕΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ (ΝΑΥΠΛΙΟ) ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ.

ΠΕΠΠΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΜΕ


ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ MEGA. ΚΕΝΤΡΑΡΙΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

ΠΕΡΑ ΑΠΟΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΑΣΟ ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΟΥΜΠΟΥΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ), ΠΟΥΛΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΜΑΝΑΡΙΩΤΗΣ,ΡΕΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ, ΝΤΟΥΒΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΕΞΗΣ ΜΑΝΘΟΣ. ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ, ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ,